Ecografie 22 saptamani

15-11-2016
Iulia*
Nu este medic/terapeut
Iulia*
Buna ziua, sunt insarcinata in 25 de saptamani si la 22 a descoperit la bebe la morfologie o mica problema si anume: conul medular ajunge pana la nivel L2-L3. Ce inseamna? Medicul nu vrea sa imi zica mai multe detalii, pe net nu am gasit, tot ce a zis este ca trebuie monitorizat. Va rog frumos cine poate sa imi explice mai pe intelesul unui om fara prea multe cunostinte din medicina, ce este cu aceasta problema?
Multumesc anticipat
3 comentarii
0
15-11-2016, ora 16:34
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va putem recomanda repetarea ecografiei morfologice numai pentru coloana vertebrala si canalul medulara deoarece depinde si de pozitia bebelusului, de ecograf, de medical care va interpreteaza ecografia.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
15-11-2016, ora 17:33
Iulia*
Nu este medic/terapeut
Iulia*
Multumesc frumos pentru raspuns
0
15-11-2016, ora 21:27
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ce inseamna o mica problema? ce a zis, ce ar fi normal? la adulti ajunge pana la L1-L2, si L2-L3 nu ar fi foarte problematic.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Expunerea prenatală prelungită la ultrasunete a dus la scăderea densității osoase la iepurii tineri
  • Ecografia îmbunătățește îngrijirea în primul trimestru de sarcină și reduce vizitele de urgență cu 81%
  • Inteligența artificială ajută ecografiștii să detecteze mai rapid anomaliile fetale în timpul morfologiei de trimestrul II
  • Progresele ecografiei îmbunătățesc detectarea prenatală a malformațiilor cardiace congenitale
  •