Ectopie testiculara dreapta

29-06-2010
George31
Nu este medic/terapeut
George31
Buna ziua
Sunt George, am 20 de ani si am urmatoarea problema.
la nastere testicolul drept nu a fost in scrot. la varsta de 10 ani am fost diagonsticat cu ectopie testiculara dreapta. am fost operat. Operatia fost cat de cat reusita. Spun cat de cat deoarece nu a putut fi coborat definitiv, tendoanele (nu stiu sigur daca e termenul corect) erau prea scurte. am facut niste injectii si anul urmator am fost operat si a fost coborat definitiv.
de cateva zile ma cam deranjeaza partea dreapta spre burta, locul unde este taietura si cred ca testicolul s-a urcat. nu stiu sigur daca sa urcat dar mie mi se pare prea sus fata de pozitia de acum 9-10 ani :)
deocamdata nu am fost la un specialist.
este posibil din cauza unui efort mare sa se fi urcat? cum as putea sa il cobor fara sa merg la medic pentru un consult sau o interventie chirurgicala, imi e foarte teama
va multumesc
1 comentarii
0
03-08-2011, ora 09:33
Aladin68
Nu este medic/terapeut
Aladin68
Eu zic sa mergi la doctor si sa rezolvi aceasta problema fara frica. Poate la varsat ta, operatia de coborare este inca posibila. In cazul meu, toti doctorii merg pe extirpare (dar eu am 43 si am deja 2 copii)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul