Efecte pastile de slabit

Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire... Am auzit tot mai des de cafea verde pentru slabit. Am verificat mai multe site-uri, am gasit si sub forma de pastile. Au vreun efect? Exista efecte secundare sau dupa ce iei aceste pastile pui la loc kg pierdute? Am mai auzit si de konjac, tot pastile. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc aceste metode de slabire... Am auzit multe pareri si pro si contra. Mentionez ca in prezent am incercat sa am un regim alimentar mai sanatos, mananc multe legume, carne slaba (doar fiarta) si evit dulciurile si alimentele procesate. Am observat o schimbare, dar nu foarte mare. Am pierdut arpoximativ 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos inca 6.
Sunt noua pe acest forum si am o nelamurire... Am auzit tot mai des de cafea verde pentru slabit. Am verificat mai multe site-uri, am gasit si sub forma de pastile. Au vreun efect? Exista efecte secundare sau dupa ce iei aceste pastile pui la loc kg pierdute? Am mai auzit si de konjac, tot pastile. Nu stiu daca e bine sau nu sa folosesc aceste metode de slabire... Am auzit multe pareri si pro si contra. Mentionez ca in prezent am incercat sa am un regim alimentar mai sanatos, mananc multe legume, carne slaba (doar fiarta) si evit dulciurile si alimentele procesate. Am observat o schimbare, dar nu foarte mare. Am pierdut arpoximativ 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos inca 6.
1 comentarii
0
01-08-2014, ora 10:09
Dr. Stan Cristina-Gabriela
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti

Buna ziua! Cea mai buna slabire, cea mai sanatoasa si durabila in timp este cea naturala, spre exemplu dieta pe care o tineti dvs acum, dieta care ar trebui sa devina permanenta ca un nou stil de viata.Celelalte resurse de slabit nu sunt tocmai corecte, nu le puteti lua mult timp, sunt nocive pentru organism si va pot determina diverse dereglari metabolice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau sa slabesc
- 4ma simt urata, am 80 kg si 165 cm
- 7pierdere in greutate
- 3dieta personalizata
- 4nevoie de ajutor. de 2-3 ani ma lupt cu kg in plus
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 12Pastila sau capsula de slabit
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 7doresc sfaturi pt diete