Efectele bioparoxului!!!!!
Buna dimineata ! As dori sa mi spuneti care este solutia cea mai eficienta in tratarea inflamtiei mucoazei nazale, deoarece dupa sfaturile luate dupa ureche am achizitionat bioparox si de cand il administrez mucoasa nazala este mai inflamata.imi creaza probleme mari in timpul somnului in sensul ca ma trezesc noaptea ca nu pot respira..am o sinuzita mai veche ce imi ridica robleme din septembrie cu reaparitia acestei inflamatii...am folosit olinth si este sincer mai bun decat acest medicament ridicat in slavi atat de mult!
Va multumesc !
astept un raspuns
Va multumesc !
astept un raspuns
1 comentarii
0
04-05-2009, ora 18:52
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sfatul meu este sa consultati un medic orl-ist, care va sti exact ce sa va prescrie dupa o consultatie adecvata!
In general, pentru astfel de probleme se administreaza spray-uri cu substante antiinflamatoare precum propionatul de fluticazona care cand este folosit topic, la nivelul mucoasei nazale, nu prezinta nici un efect sistemic.
Multa sanatate si numai bine!
Cu multa placere,
NICK:)
In general, pentru astfel de probleme se administreaza spray-uri cu substante antiinflamatoare precum propionatul de fluticazona care cand este folosit topic, la nivelul mucoasei nazale, nu prezinta nici un efect sistemic.
Multa sanatate si numai bine!
Cu multa placere,
NICK:)
Alte subiecte recente din această secțiune: