Embrion 14-16mm fără activitate cardiaca

01-11-2017
Liliane
Nu este medic/terapeut
Liliane
Buna ziua. Am nevoie de un sfat pentru ca disper. Ultima menstruația a fost pe 29/08. Pe 13/10 - ecograf precoce une îmi spune ca am undeva 6 SA dar nu vede decât vezicule vitalina. 3 săptămâni după adică azi normal 9 SA merg la ecograf și îmi spune ca embrion are între 14-16mm dar nu are prezenta cardiaca. După dr. Ori sarcina este mult mai mică și acum se crează activitatea cardiaca dar e contrariantă mărimea embrionului ori survine oprirea din evoluție.
Este posibil așa ceva ? Dati-mi o speranța va rog !!!
2 comentarii
0
02-11-2017, ora 18:49
Liliane
Nu este medic/terapeut
Liliane
Nimeni??? Ajutor
0
03-11-2017, ora 12:04
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Buna ziua,

Exista posibilitatea ca sarcina sa nu fi fost vazuta la prima ecografie. Poate embrionul avea o pozitie mai greu de localizat.
Pentru a avedea daca sarcina este in ecolotie de fac dozari in doua zile succesive de Beta-HCG. Analiza respectiva este de sange
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul