Enterococ faecalis
Bună ziua,
Vă scriu poate stie cineva vreun medic care a putut eradica o infecție urinară sau poate cineva s-a vindecat cu produse naturiste.
De 6 ani mă confrunt cu infecție urinară cu enterococ faecalis însă la ultima cultura secreție uretrala mi-a apărut citrobacter koserii.
Am fost la urologi, infecționisti am luat antibiotice după antibiograma însă fără succes.Nu știu unde să mai merg la ce medici pentru ca nu scap deloc de această bacterie.
Problema este ca urine des și am secreții uretrale doar la excitare.Rog dacă cineva a putut scăpa de această infecție să îmi spună cum.
Vă scriu poate stie cineva vreun medic care a putut eradica o infecție urinară sau poate cineva s-a vindecat cu produse naturiste.
De 6 ani mă confrunt cu infecție urinară cu enterococ faecalis însă la ultima cultura secreție uretrala mi-a apărut citrobacter koserii.
Am fost la urologi, infecționisti am luat antibiotice după antibiograma însă fără succes.Nu știu unde să mai merg la ce medici pentru ca nu scap deloc de această bacterie.
Problema este ca urine des și am secreții uretrale doar la excitare.Rog dacă cineva a putut scăpa de această infecție să îmi spună cum.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4problema dermatologica
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 4sarcina si infectie urinara
- 3Infectie urinara sau altceva?
- 3infectie urinara
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 3probleme cu urinatul
- 1urinare de culoare rosiatica
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 2Posibil problema la urinare
- 5Antibioticele si menstruatia
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 0Infecte urinara recidivanta
- 0scurgere cu miros urat
- 3Infectie urinara
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 4Infecție urinară
- 4Enterococcus faecalis
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara Infectia enterococica Enterococcus Faecalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: