Enterococ faecalis
Bună ziua,
Vă scriu poate stie cineva vreun medic care a putut eradica o infecție urinară sau poate cineva s-a vindecat cu produse naturiste.
De 6 ani mă confrunt cu infecție urinară cu enterococ faecalis însă la ultima cultura secreție uretrala mi-a apărut citrobacter koserii.
Am fost la urologi, infecționisti am luat antibiotice după antibiograma însă fără succes.Nu știu unde să mai merg la ce medici pentru ca nu scap deloc de această bacterie.
Problema este ca urine des și am secreții uretrale doar la excitare.Rog dacă cineva a putut scăpa de această infecție să îmi spună cum.
Vă scriu poate stie cineva vreun medic care a putut eradica o infecție urinară sau poate cineva s-a vindecat cu produse naturiste.
De 6 ani mă confrunt cu infecție urinară cu enterococ faecalis însă la ultima cultura secreție uretrala mi-a apărut citrobacter koserii.
Am fost la urologi, infecționisti am luat antibiotice după antibiograma însă fără succes.Nu știu unde să mai merg la ce medici pentru ca nu scap deloc de această bacterie.
Problema este ca urine des și am secreții uretrale doar la excitare.Rog dacă cineva a putut scăpa de această infecție să îmi spună cum.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 5infectie urinara
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 4infectie urinara cu E-coli la copii
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 2Posibil problema la urinare
- 1Infectie urinara sau?
- 0Diaree si infectie urinara
- 1Probleme la urinare
- 1infectie urinara dupa sex
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 6Infectii urinare recurente
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara Infectia enterococica Enterococcus Faecalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: