Eozinofile si monocite mici#
Buna ziua. De cateva zile am simtit ca imi pierd echilibrul dupa care mi am revenit insa cand am coborat din pat parca pluteam si nu imi coordonam picioarele tin sa precizez cu o stare de epuizare, oboseala crunta, si o usoara durere de spate parca coloana intepenita. Nu puteam sa mai urc scarile la 2 trepte transpiram oboseam parca aveam 90 ani nici rufele nu puteam sa le intind mi se parea f complicat asa ca un obstacol imposibil de depasit. O zi urc scarile, a doua zi mai greu...am f la urgente totul ok..ceea ce ma ingrijoreaza sa nu fie leucemie :eozinofile #scazute adica:0.01, din min 0, 05 -maxim 0, 7 mii/ul, si monocite #scazute 0, 17 din min 0, 3 si maxim 1 mii/ul, insa monocitele %si eozinofilele % sunt in parametrii normali.trombocite (PLT)crescute 464 din maxim de 450 si PCT crescut de 3ori, TGP 55.18 din maxim 31 si colesterol seric total crescut 251 din max 200, Și proteina c reactiva negativ!!! Tin sa precizez ca am consultat medici insa imi dau impresia ca habar nu au de nimic in afara ca mi a iesit hemoglobina 13, 9 deci buna restul nu mai conteaza! Rog o parere medicala avizata daca este posibil, si nu de la amatorii care cauta rezultatele pe internet deoarece am facut-o si eu deja!!!!! Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lovitura la cap, ameteli
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 0Stari de voma, ameteala
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 4cornete nazale
- 3trombocite mari
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 1LDL Foarte mic Ajutor :(
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
- 1Dureri de stomac și de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: