Epilare IPL

Bună ziua,
Acum jumătate de an mi-am cumpărat un aparat de epilare IPL, de uz casnic.
După prima incercare de aplicare la zona intimă, am observat o întârziere a ciclului menstrual cu 1 lună jumătate, apoi am decis sa nu mai fac și am luat o pauză.
Iar acum o lună am reluat activitatea acestui aparat anume în zona intimă, și observ din nou o întârziere a ciclului menstrual.
Este oare o coincidență sau aparatul poate provoca disconfort la nivelul menstruației?
Acum jumătate de an mi-am cumpărat un aparat de epilare IPL, de uz casnic.
După prima incercare de aplicare la zona intimă, am observat o întârziere a ciclului menstrual cu 1 lună jumătate, apoi am decis sa nu mai fac și am luat o pauză.
Iar acum o lună am reluat activitatea acestui aparat anume în zona intimă, și observ din nou o întârziere a ciclului menstrual.
Este oare o coincidență sau aparatul poate provoca disconfort la nivelul menstruației?
2 comentarii

Buna ziua, am inceput si eu epilarea definitiva de 2 luni in aceeasi zona si prima luna a venit mai devreme, iar a doua luna imi intarzie si am dureri de mijloc
Ati primit vreun raspuns la intrebarea dumneavoastra?
Ati primit vreun raspuns la intrebarea dumneavoastra?

Buna ziua, ati primit vreun raspuns legat de aceasta problema?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 0Intarziere ciclu
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 3intarzierea menstruatiei
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 0sunt insarcinata???
- 4Menstruație întârziată
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 2Întârziere menstruație
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 1Lipsa menstruatie
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei fotoepilarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: