epilepsia si sarcina

04-01-2007
valentina_20
Nu este medic/terapeut
valentina_20
am 20 de ani si la varsta de 6 ani m-am imbolnavit de epilepsie si m-am vindecat total la varsta de 15 ani.As vrea sa fac un copil dar imi este frica sa nu am complicatii din cauza boli pe care am avuto. Exista vreo sansa sa intervina complicatii atat in timpul sarciini cat si in momentul in care voi naste??
1 comentarii
0
14-02-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
In principiu o sarina prezinta foarte multe riscuri in cazul tau.Tratamentul permanent pe care trebuie sa-l iei poate afecta fatul.Deasemenea in timpul sarcinii crizele pot fi mai dese sau pot dura mai mult ceea ce deasemenea poate afecta fatul.Momentul nasterii va fi din nou o preblema.Daca insa iti doresti foarte mult acest lucru si esti dispusa sa-ti asumi riscul trbuie sa ceri parerea medicului tau neurolog si unui obstetrician foarte bun si daca ei sint de acord sa te monitorizeze strict pe aceasta perioada pentru a interveni promt in cazul oricarui pericol se poate incerca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: