Erupție dentară
Buna ziua, am o fetita de 5 luni și o săptămâna, care nu prea mai mănâncă(lapte praf), sunt deja vreo 2 săptămâni(nu a scăzut in greutate)problema ar fi ca ii dau dințișorii, am fost la medicul pediatru și a spus ca aceasta este cauza, are ca și simptome-salivație abundentă, își bagă degetele in gurița și tot ce are pe lângă ea, refuza sa manance, este agitata, abia o ia somnul, se vad doua punctulețe albe pe gingie, este mai lata, dar nu este roșie și nici inflamata, voiam sa știu cât durează pana ii ies dințișorii, imi e foarte mila de ea, nu știu ce sa i mai fac și sunt puțin speriata ca nu mănâncă cum trebuie, va mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Incercati sa ajutati sugarul sa isi usureze etapa aceasta, prin care trece, dandu-i in manuta o bucata de mar sau banana, tinute la congelator, in prealabil, 10 minute. Sau dati-i un biscuit in mana.
In rest nu trebuie sa va faceti griji, este o etapa prin care trec toti sugarii, cu bine.
Incercati sa ajutati sugarul sa isi usureze etapa aceasta, prin care trece, dandu-i in manuta o bucata de mar sau banana, tinute la congelator, in prealabil, 10 minute. Sau dati-i un biscuit in mana.
In rest nu trebuie sa va faceti griji, este o etapa prin care trec toti sugarii, cu bine.
Mulțumesc frumos, o sa țin cont de sfaturile dumneavoastră!o zi frumoasa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Plânsul bebelușei de 3 luni jumătate înainte de somn
- 1Fluimucil sau nu?
- 1Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele