eruptii cutanate la sarcina

Eruptii cutanate
Sunt insarcinata de 8 saptamani. Prin saptamana a 5-a au inceput sa-mi apara niste bubite pe abdomen, care ma mancau, treptat s-au extins pe piept, gat si pe picioare si putine pe spate. Ma mananca mai ales seara, dar tare, dupa baie se fac mai rosii si cu cat sunt mai vechi se maresc si au culoarea roz. Am fost la dermatolog si m-a trimis la analize. Pe trimitere a scris Prurit - eczematide. Analizele pe care mi le-a cerut sunt: hemoleucogramia completa, sideremie, aslo, depistare h pylori, tpha, ex urina, ex. coproparazitologic. Ca tratament impotriva mancarimii mi-a dat Bepanthen unguent. Ce credeti?
in plus am astm bronsic alergic. pana acuma am reziatat sa iau cat mai putin aerius dar nu mi-e prea bine. Cu bine si multumesc..
Sunt insarcinata de 8 saptamani. Prin saptamana a 5-a au inceput sa-mi apara niste bubite pe abdomen, care ma mancau, treptat s-au extins pe piept, gat si pe picioare si putine pe spate. Ma mananca mai ales seara, dar tare, dupa baie se fac mai rosii si cu cat sunt mai vechi se maresc si au culoarea roz. Am fost la dermatolog si m-a trimis la analize. Pe trimitere a scris Prurit - eczematide. Analizele pe care mi le-a cerut sunt: hemoleucogramia completa, sideremie, aslo, depistare h pylori, tpha, ex urina, ex. coproparazitologic. Ca tratament impotriva mancarimii mi-a dat Bepanthen unguent. Ce credeti?
in plus am astm bronsic alergic. pana acuma am reziatat sa iau cat mai putin aerius dar nu mi-e prea bine. Cu bine si multumesc..
1 comentarii

Avand in vedere atat antecedentele alergice cat si faptul ca sunteti gravida si la multe medicamente (de fapt, la marea majoritate) nu se cunoaste efectul asupra copilului, ar fi bine sa va vada un medic homeopat in mod periodic, pana la 6 luni dupa nastere.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eruptie ciudata in jurul glandului si a pielii ce il inconjoara!
- 3infectii ale sangelui
- 1eruptie izolata, ca o pata, cu mancarime, pe fata
- 3hipertensiune arteriala + eruptii cutanate (expunere solara)
- 9Radiografiile pulmonare si sarcina
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 3leziuni cutanate si mancarimi in sarcina
- 2Eruptii pe piele in urma Chimioterapiei
- 0Eruptii pe piele
- 5ajutor, vreau un raspuns, nu stiu ce sa fac...
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 2eruptie pe frunte
- 2ce sunt levurile si cum se pot trata?
- 1Eruptie in zona exterioara a obrazului
- 2eruptie cutanata
- 0Eruptie pe piele
- 0Erupții cutanate
- 1Dermatologie - eruptii cutanate care dispar in 1h
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 5 Eruptia cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: