Este posibil sa fiu insarcinata?
Raspuns urgent va rog!!! Orice opinie este de folos
Buna ziua, sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste daca sunt insarcinata sau nu.. Mentionez ca am avut contact sexual cu iubitul meu acum 3 saptamani si am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.. Nu prezint vreun simptom de sarcina, iar ciclul mi-a intarziat 5 zile.. La ultimul act sexual mentionez ca am facut o protejat iar apoi neprotejat, nu a ejaculat in mine si nici semne de picatura placerii nu a dat.. A urinat inainte sa o facem neprotejat si a durat foarte putin actul neprotejat..Am ciclu neregulat si de obicei nu vine niciodata la timp, dar sunt speriata... Am de gand sa mai fac un test saptamana viitoare in caz ca nu imi vine menstruatia pana atunci..Va rog frumos sa imi spuneti daca exista sanse sa fi ramas insarcinata sau nu. Va multumesc!
Buna ziua, sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste daca sunt insarcinata sau nu.. Mentionez ca am avut contact sexual cu iubitul meu acum 3 saptamani si am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.. Nu prezint vreun simptom de sarcina, iar ciclul mi-a intarziat 5 zile.. La ultimul act sexual mentionez ca am facut o protejat iar apoi neprotejat, nu a ejaculat in mine si nici semne de picatura placerii nu a dat.. A urinat inainte sa o facem neprotejat si a durat foarte putin actul neprotejat..Am ciclu neregulat si de obicei nu vine niciodata la timp, dar sunt speriata... Am de gand sa mai fac un test saptamana viitoare in caz ca nu imi vine menstruatia pana atunci..Va rog frumos sa imi spuneti daca exista sanse sa fi ramas insarcinata sau nu. Va multumesc!
3 comentarii
Cum te fereste el pe tine de lichidul preseminal ? Prin urinare ?
Unde ai mai auzit-o pe asta ?
Unde ai mai auzit-o pe asta ?
La Ce se intampla doctore am auzit la televizor ca prin urinare se elimina spermatozoizii din canal si in asa fel nu mai exista un risc atat de mare. Poate nu o fi asa, dar am nevoie de o parere si un sfat, multumesc
Risc atat de mare nu inseamna ca nu exista risc. Prin lichidul preejaculator se elimina pina la 5 ml de lichid preejaculator care contine spermatozoizi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata, protejandu-ma cu prezervativ?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 15sunt insarcinata?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 5posibila sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 3Posibila Sarcina...?
- 2posibil sarcina?
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 4Risc de sarcina
- 5Sex protejat, însărcinată sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: