este vreun nutritionist care ma poate ajuta?:(((
Am 19 ani, 1 67m, si 58-59 kg. Poate veti spune ca sunt relativ ok si ca ar trebui s dau 3-4 kg..dar vreau sa ajung la 52KG. am celulita un fund mare lasat si cu celulita si o burta ingrozitoare.kiar sunt oribila. am incercat regimul danez din care am slabit doar 2 kg! aproape nesesizabil pot spune, nu s vedea deloc decat la cantar.am ajuns sa cred k doar infometarea este solutia, dar nu rezist decat de dim pana seara iar seara ma apuca o foame...m-am saturat de raspunsuri clisee parca e o placa p care mi-o pune toata lumea: "mananca mai putin nu manca seara si fa sport".!! va rog ajutati-ma cu niste sfaturi..concrete!! sa spun asa. suntem in 9 decembrie.ajutati-ma va implor sa slabesc macar 4 kg pana la revelion. nu ma mai suport si imi vine s plang d fiecare data cand ma uit in oglinda.ce sa fac?? ce pot sa fac? astept un raspuns :((
1 comentarii
nu am probleme de sanatate doar ca sunt f pofticioasa...si tre s mai spun k am inceput s iau anticonceptionale din vara. ieri am mancat putin adik 2 mere si o portocala iar azi putin muschi fiert de vita la pranz iar mai tarziu voi manca vreun mar ceva...si m-am apucat si d abdomene si ceva exercitii pt fese dim si seara...am vreo sansa sa slabesc in ritmul asta...?este atat de greu...:(..o sa incerc de maine si cu cele 500 ml de apa calda dim sa vad cum decurge treaba.multumesc..si mai astept sfaturi si comentarii. :*:*
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sunt prea grasa?
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti