Evitati dr Antonio Manu - spitalul Sanador

06-02-2014
bogdan1911
Nu este medic/terapeut
bogdan1911
In speranta ca veti putea evita o experienta similara va prezint mai jos cosmarul si bataia de joc suferite in urma consultatiei avute la dl doctor Manu la SANADOR.

Dupa o criza renala am decis sa-mi fac niste investigatii amanuntite la clinica privata Medicover (o clinica extraordinara cu medici cu adevarat profesionisti). Am efectuat un CT low-dose in baza caruia s-a stabilit ca am o piatra mica la rinichiul stang si una mai mare la rinichiul drept.

Intrucat mi s-a recomandat efectuarea unei proceduri de litotritie pentru spargerea pietrei mari, am decis sa efectuez de urgenta toate analizele premergatoare acestei proceduri.

Printr-o recomandare am ajuns la doctorul Manu pentru interpretarea tuturor analizelor necesare facute la Medicover in cursul aceleiasi saptamani - CT low-dose (cu identificarea pietrelor existente), ecografie renala, analize de sange, EKG - si pentru prescrierea unui tratament. Dupa verificarea analizelor dl doctor Manu a concluzionat ca am cheltuit banii degeaba la Medicover cu aceste analize si ca ar fi trebui sa fac o urografie (ca cica ar fi mai buna decat CT-ul). Aceasta consultatie prin care doar mi s-a recomadat efectuarea urografiei a costat 170 lei, desi nu mi s-a spus nimic nou.

Am efectuat urografia, desi aceasta presupune o iradiere mult mai mare comparativ cu CT-ul low-dose, desi urografia este utilizata din ce in ce mai putin tocmai din acest motiv, desi utilizarea substantei de contrast era contraindicata avand in vedere ca existau pietre la ambii rinichi si eliminarea substantei din organism outea fi dificila. Totusi am decis sa o fac pentru ca asa a stabilit asa-zisul profesor in materie. Interpretarea urografiei a lasat de dorit, fara sa precizeze macar daca am pietre la rinichi sau nu (si in niciun caz dimensiunea lor). Am platit (inainte sa fac aceasta urografie) 310 lei, desi nu mi s-a spus nimic nou.

Chiar si asa, am crezut ca "PROFESORUL" Manu ma va edifica in privinta necesitatii efectuarii acestei urografii (la urma urmei el mi-a spus ca cei de la Medicover mi-au luat banii degeaba, desi de la ei aveam cele mai multe informatii).

Am revenit la dr. Manu cu urografia. Mi s-a parut ciudat ca imi face o noua ecografie in conditiile in care venisem cu urografia ceruta si aveam la mine deja o ecografie efectuata recent. Chiar si asa, am considerat ca asta este procedura si intra in pretul consultatiei de 120 lei (platita inaintea consultatiei), totusi la iesire mi s-a mai cerut sa platesc suplimentar suma de 120 lei pentru efectuarea ecografiei. Dupa ecografie, "PROFESORUL" a stabilit ca trebuie sa-mi efectuez o procedura de litotritie.

Singurul inconvenient era ca primul loc disponibil la SANADOR era abia in ianuarie 2014, iar atunci ar fi trebuit sa efectuez inca o data TOATE analizele pe care eu deja le efectuasem (inclusiv UROGRAFIA). Deci, din nou bani dati pe o consultatie la care nu mi s-a spus nimic nou.

Stiam ca litotritia este solutia problemei mele inainte sa ajung la "PROFESOR", mi-am facut toate analizele, mi-am facut si analizele suplimentare cerute de "PROFESOR", ca sa-mi spuna sa vin abia peste 3 saptamani ca sa-mi refac toate analizele, dar de data asta sa fie la SANADOR.
Nu era mai cinstit sa-mi spuna de la inceput ca ar putea sa-mi faca litotritia abia peste cateva saptamani si ca ar trebui atunci sa fac toate analizele (asa nu mai faceam acum fara rost urografia si ecografia si puteam sa caut programare mai devreme in alta parte)?

ASADAR, EXPERIENTA SANADOR SE POATE REZUMA IN URMATOARELE PUNCTE:
- am platit 720 lei, si nu am aflat nimic nou;
- am fost iradiat degeaba, pentru ca nu mi s-a spus nimic nou (ba dimpotriva, chiar mai putin decat stiam deja);
- am fost lasat sa plec cu riscul de a avea o noua criza renala pe timpul sarbatorilor;
- mi s-a sus ca trebuie sa fac un nou set de analize numai pentru a putea castiga SANADOR niste bani de la mine;

In urma acestor concluzii, am decis sa fac o reclamatie la care managerul spitalului SANADOR nu mi-a raspuns nici pana in ziua de azi.
7 comentarii
0
06-02-2014, ora 12:56
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Din pacate atunci cand schimbi medicul si clinica de multe ori se intampla sa te puna sa iti faci din nou toate analizele plus multe altele doar pentru ca medicul trebuie sa aduca bani clinicii la care lucreaza.

Mda.. Din pacate totul e o afacere.
0
06-02-2014, ora 15:18
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
BOGDAN daca doresti te pot trimite la un doctor de la panduri care se comporta omeneste fara sa te lase pe drumuri, eu merg la el de cinci ani si sunt foarte multumit si de el si de rezultate la el mam operat de trei ori si sunt doar un bugetar.
0
16-02-2014, ora 19:14
Esop
Nu este medic/terapeut
Esop
Stimate pacient nemultumit,

In primul rand noi stim cine sunteti dumneavoastra si ce vreti de fapt.
In al doilea rand, pentru cunostinta dumneavoastra si a celor ce citesc acuzatiile pe care le-ati formulat, trebuie sa acceptati urmatoarele fapte:

Protocolul de investigatie pentru litiaza urinara in vederea tratamentului cu ultrasunete implica efectuarea ecografiei si a urografiei, pentru a cunoaste aspectul anatomic, localizarea litiazei si functia rinichiului. Nu se sparge cu ultrasunete o piatra la rinichi daca acesta are anumite boli sau nu functioneaza.
Acest protocol il respecta toti medicii (buni) si nu l-a inventat clinica Sanador, ci asociatiile profesionale europene de resort. Medicii de la Sanador respecta protocoale europene de investigatie si tratament.

Investigatia pe care ati efectuat-o la Medicover - CT low dose nu este prima optiune pentru litiaza urinara, ci pentru alte afectiuni si nu arata functia rinichiului. Ea nu intra in protocolul obligator de investigatie pentru ca ofera informatii insuficiente (si iradiaza mai mult decat o urografie, dar asta dumneavoastra nu stiti). Este clar ca cine v-a indicat-o are impresia ca stie, dar este....semipriceput si nu are experienta. Investigatia suna spectaculos, aduce informatii sumare pentru boala respectiva si mici beneficii pecuniare pentru cine o recomanda. Pe de alta parte, a costat mai mult decat toate investigatiile si consulturile de la Sanador si nu a lamurit problema. Daca o lamurea, ce rost mai avea sa veniti ulterior la Sanador si de ce nu ati ramas la Medicover?

Dumneavoastra, de fapt, initial nici nu ati catadicsit sa veniti personal la aceasta clinica (Sanador), ci ati trimis un membru al familiei cu investigatiile. Consultul normal, pentru a fi corect, implica si prezenta....pacientului, lucru care s-a intamplat ulterior, si in urma caruia ati fost diagnosticat si programat pentru spargerea calculilor cu ultrasunete.
Ulterior nu ati raspuns programarii si probabil ca ati cautat alta rezolvare

In final hai sa recapitulam:
Nu v-a chemat Sanador la consult ci dumneavoastra ati venit intr-un final la aceasta Clinica de top in conditiile in care intr-o prima etapa ati trimis o ruda la consult si nu v-ati deranjat sa veniti personal.
De ce nu ati ramas la Medicover unde spuneti ca medicii sunt buni si totul a fost perfect (si suntem convinsi ca asa si este), de ce nu ati rezolvat acolo problema ?
De ce ati efectuat investigatiile propuse de specialistul de la Sanador daca nu ati crezut in ele? Nu credem ca cineva sau ceva v-a fortat sa le efectuati ! Daca le-ati efectuat, implicit ati acceptat utilitatea lor si ati inteles necesitatea lor.

Ati venit cu investigatii insuficiente pentru boala dumneavoastra, ati fost consultat de unul din specialistii foarte buni ai clinicii, cu experienta urologica mare si rezultate foarte bune, care a respectat un protocol corect medical, valabil in orice serviciu urologic competent si aplicat tuturor pacientilor care beneficiaza de acest tip de tratament, lucru verificabil medical in sutele de cazuri rezolvate excelent la Sanador. Vi s-a propus corect o metoda de tratament moderna si eficienta si ati fost programat cat mai repede, dar nu ati raspuns programarii din motive de dumneavoastra cunoscute si nu din cauza echipei Sanador.

De ce ati acceptat initial programarea pentru ca apoi sa renuntati? Si dumneavoastra trebuie sa intelegeti ca asa cum ati pierdut timpul trimitand rude in loc sa veniti dumneavoastra la consult, trebuie sa asteptati si rezolvarea conform programarii, care oricum a fost rapid efectuata. (cum la hotel nu poti sa te asezi peste altul in pat, nici la spital nu incap doi pacienti pe o masa de operatie...! )

De fapt, stimate pacient nemultumit, recunoasteti ca ati gresit, si mai degraba suparati-va pe dumneavoastra si nu pe Sanador sau pe doctori! Ati fost consultat si investigat competent conform unui protocol standard, s-a stabilit un diagnostic clar si s-ar fi rezolvat problema la superlativ din punct de vedere medical in conditiile in care la operatie nu ati fi trimis......tot ruda (saraca), lucru care de altfel nu ar mai fi mirat pe nimeni !

Cu deosebit respect si urari de sanatate, in spiritual adevarului si nu al " adevarului care convine" - va raspund acuzatiilor niste oameni competenti, bine intentionati si... normali!
Succes
2
10-11-2017, ora 10:03
01lumi
Nu este medic/terapeut
01lumi
Buna ziua SANADOR = te omoara cu zile FERITI-VA de acest spital.
Am fost internata cu bebelusul de 2 ori la acest spital de toata jena prima data cand am ajuns la ei bebelusului meu de doar o luna i sau gresit analizele iar bebelusul a fost tratat de o alta bacterie el avand cu totul alceva, pe langa asta i sa taiat bandajul de la mana cu foarfeca semi-ruginita pana sa inceapa a i se administra tratamentul am stat vreo 5 ore deoarece intai ne-au pus sa completam o "harmalaie "de foi iar dupa IMEDIAT ne-au cerut bani 1000 LEI pentru internare si 300 lei doar ca sa uitat la copil nefacandui nimic nici macar ai lua FEBRA iar dupa ce am platit si am completat toate foile tinAnd cont ca in acest timp copilul facea diaree ai vomita ne-au bagat intr-un cabinet spunand ca momentan este fulll si nu au camere libere si trebuie sa asteptam pana la golirea unei canre si dezinfectarea ei care din spusele lor nu ar dura mai mult de o ora si asa am stat 5 ore in care copilului meu nu i sa facut absolut nimic decat ne-au adus un biberon de lapte asta la urletele noastre.Dupa toate acestea au incercat de 5-6 ori sa ii bage branula ca nu nimereau mai bine zis NU STIAU tinand cont de faptul ca la budimex i sa administrat branula in maxim 1 min.
Intr-un final am ajuns in camera de spital "privat" unde i sa administrat tratamentul gresit dupa administrarea tratamentului asistentele au venit de 3 ori sa ii ia febra spunandu-mi ca "UITA-TI IA SCAZUT FEBRA ARE 37, 7 iar copilu meu ardea ca un calorifer acesta avand 39.2-39.6 cand am intentionat sa ma duc la directorul spitalului dumnealor au incercat sa ma calmeze ca sa rezolvam problema fara sa se afle deoarece presupun ca le-ar fi dat AFARA.
Mancarea pentru insotitori foarte foarte proasta tinand cont ca platim 1 mil in plus daca cineva sta peste noapte cu mine si copilu si am inteles de la alte mamici cu bebelusi mai mari ca si mancarea bebelusilor era groaznica chiar daca era de regim mirosea ingrozitor si daca spuneai sa iti afuca alceva pentru copil tot de regim ASISTENTELE spuneau ca nu se poate asta trimite firma de catering si asta trebuie sa mancam tinand cont de faptul ca noi plateam aceste servicii.
La final ne-au incarcat factura cu servetele umede 4 pachete in camera si noua abea nea afus un pachet, pampers neau afus 4 deoarece restu am adus de acasa iar pe factura erau trecuti 16 pampers, sucurile din frigider scria ca sunt incluse iar ei ni leau retrecut la plata pe factura si multe multe alte chesti pe care ei le-au trecut iar noi nu le-am vazut in salonul nostru.
De exemplu a doua oara cand am fost cazati in aceast jalnic Sanador am platit pentru o noapte 25 mil
1300 lei la internare (neexplicandu-mi nimeni ce include acesti bani)
Iar la externare 1150 lei dintre care stiu ca era o analiza 250 lei iar restu pana la 1150 lei incarcandune cu manusile asistentelor seringi fase sterile PENTRU O NOAPTE.
IAR DESPRE unele asistente care tranteau usile cand intrau in cabinet, nu stiau sa puna o branula sau sa ia o febra sau se uitau urat pe tine ca nu le dadeai si lor ceva toata mila o am deoarece nu se gandeau ca poate fi si copilu lor tratat cu o asemenea scarba
FERITI-VA DE ACEST JEG DE SPITAL OAMENII BUNI va zic din suflet.
0
17-06-2018, ora 19:03
Corina3003
Nu este medic/terapeut
Corina3003
Numele meu este Radulescu Corina si as vrea sa va povestesc experienta mea in clinca Sandor cu domnul doctor Marcian Manu.
Pe data de 15 iunie 2018 am avut o programare la domnul doctor, de ce am ajuns acolo si cum am plecat va voi povesti inca de la bun inceput ca sa intelegi mai bine situatia.
O sa va rog doar sa aveti putina rabdare ca sa cititi intregul text, poate vi se pare ca nu are nici o relevanta dar va asigur ca in final totul va avea sens.
De o perioada lunga de timp sufar de dureri abdominale, am avut puse mai multe diagnostice gresite iar intr-un final am ajuns si la urgente unde mi s-a facut o radiografie m-au plimbat putin pe acolo iar intr-un final dupa multe ore de asteptat pe holurile spitalui am hotarat sa plec acasa si sa merg sa imi fac toate investigatile necesare la SANADOR, am ajuns la dna doctor Ruxandra Oprita care m-a "certat" spunandu-mi ca nu trebuia sa accept sa fac acea radiografie si ca m-am radiat degeaba si pe viitor sa nu mai accept sa fac aceste radiografii apoi mi-a recomndat sa fac un set de analize, colonoscopie, endoscopie si computer tomograf. Ca sa nu mai lungesc mult povestea am facut o parte din analize, colonoscopia si computerul tomograf care mi-a evidentiat ca am o piatra la rinichiul drept si leziuni displazice pe colul uterin, am mers sa ridic rezultatul si pentru ca dna Oprita ajungea mai tarziu la spital pentru interpretare de analize iar eu fiind in criza de timp am decis sa merg la dnul doctor Teodor Badescu la recomandarea unei asistente foarte dragute si sa platesc un consult.
In momentul in care am pasit in cabinetul dansului m-am simtit onorata sa fiu acolo, am mers insotita de sotul meu care s-a lipit timid de un perete iar dnul doctor a facut o gluma si l-a invitat sa stea jos, deja in momentul acela nu mai ma durea nimic, ne-am asezat unul langa altul langa dnul doctor ca doi copii care asteptau sa fie indrumati, dnsul deja imi verificase analizele pe calculator si mi-a explicat in detaliu ce inseamna rezultatele, mi-a spus ca ar mai trebui efectuate inca un set de analize, pe care le-am facut in aceeasi zi fara sa intreb de ce (au costat cam 700 ron) mi-a recomandat sa fac si un test la urina pentru ca atunci cand voi merge la urologie sa fie facut, mi-a explicat ca acest test trebuie facut sa vedem daca este hematii sau infectie, mi-a spus ca cel mai probabil pentru inceput mi se va recomanda un tratament pentru eliminarea pietrei si daca nu merge se poate sparge cu ultrasunete.

Pe data de 15 iunie am avut programere la dna doctor Janina Arsene la ginecologie, mi-a explicat rezultatul si mi-a spus ca trebuie efectuat un Papanicolau si cat costa, in timpul consultatiei mi-a spus ca ar trebuie sa preleveze mai multe probe, mi-a spus cat costa si m-a intrebat daca doresc sa preleveze acum sau data viitoare, am zis da fara sa ezit sau sa intreb de ce.
De ce am scris atat de mult si ce legatura au acesti doctori cu dnul doctor Manu?
Pai rezumatul ai fii cam asta, am cheltuit aproape 4000 de ron in aprox 2 saptamani la Sanador dar am fost tratata pe masura de acesti doctori minunati iar asistentele au fost super dragute si au fost multe care mi-au iesit in cale, am facut toate analizele recomandate de doctori.
Imediat dupa ce am iesit din cabinetul dnei Janina i-am spus sotului meu ce mi-a spus dna doctor si am mers apoi la consultie la dnul Manu, am platit inainte sa intram in cabinet consultatia de 260 de ron apoi am pasit inauntru, i-am spus ca am facut un CT si mi-a iesit o piatra, m-a intrebat unde am facut ct si am spus ca la Sanador s-a uitat putin pe fotografii, apoi mi-a zis sa ma asez pe masa si mi-a facut o ecografie fara sa ma intrebe daca vreau sau daca imi permit sa o platesc iar la final raspunsul dansului a fost da este o piatra acolo de 8 mm, nu am inteles pentru ce a facut ecografia ca sa confirme ce a iesit pe Ct sau nu stiu ca nu mi s-a spus, in fine nu m-a deranjat asa tare, m-am gandit ca stie dansul mai bine.
Dupa ecografie mi-a spus ca trebuie facuta si o radiografie, in momentul ala mi-am adus aminte ce mi-a spus dna Oprita si avand in vedere ca facusem si Ct iar dansul nu stia ca eu facusem si o radiogradie cu cateva luni in urma, l-am intrebat daca este bine sa fac avand in vedere aceste aspecte, gandul meu fiind ca ma radiez la spusele dnei Oprita, in acel moment dnul doctor mi-a aruncat ecografia pe masa si mi-a zis sa ma duc acasa, sa fac de capul meu ca de ce am mai venit la el, m-am ridicat sa ies dar m-a oprit sotul meu incercand sa ii explice dnului doctor iar raspunsul lui fiind ca cine acesta Oprita ca sa ma duc la ea, ca el este specialistul ca de ce am venit la doctor, am inghitit in sec si mi-am controlat emotile desi in acel moment imi venea sa plang si incepusem sa tremur, mi-a explicat apoi ca nu este nici un periol sa fac inca o radiografie si de ce este necesar sa o facem, pentru ca ca trebuie sa spargem piatra cu ultrasunete iar sotul meu l-a intrebat daca nu putem incerca prima data cu tratament avand in vedere ca eu am mai avut piatra de dimensiune mai mare acum cativa ani pe care am eliminat-o cu tratament iar o operatiune de genul costa dupa spusele dansului costa in jur de 2000-2500 ron apoi mi-a prescris un tratament. De teste la urina nici nu m-a intrebat iar de verificat in calculator nu a verificat pentru nici nu stia ca facusem ct la ei, deci dnu doctor daca aveam o infectie la rinichi? Acum 4 ani am avut o piatra de dimensiuni mai mari + o infectie cu E coli, urologul care m-a tratat atunci primul lucru pe care mi l-a recomndat a fost test de urina, la fel si dnul doctor Badescu, noroc ca l-am facut si stiu sa imi citesc rezultatul, de asta nici nu m-am sinchisit sa ii spun ca l-am facut, nu aveam cui.
In momentul in care am iesit nu mi-am mai putut stapani emotiile, am inceput sa plang, m-am simtit umilita, eu am platit pentru o consultatie, nu era un serviciu pe care mi-l facea, eu nu sunt specialista, trebuia sa imi spuna ca nu este nici un periol sa efectuez inca o radiografie, am facut fara macar sa intreb de ce investigatiile pe care ceilalti medici mi le-au recomandat cu siguranta nu as fii pus la indoiala nici aceasta radiografie daca dnul doctor ar fii binevoit sa imi spuna de la bun inceput ca nu este un pericol pentru sanatatea mea.
Dupa ce am iesit din cabinet am cerut sa vb cu un manager pentru ca eu imi doresc banii inapoi, mi s-a efectuat o ecografie fara aprobare si am fost data afara din cabinet si trimisa acasa, daca vroiam sa fiu tratata asa ma duceam la stat nu dateam atatia bani ca sa fiu tratata cu aroganta si data afara, dupa ce am fost lasata sa astept jumatate de ora am fost sus unde am vorbit cu doua managere care au inceput sa imi explice de ce este necesara aceasta radiografie, pe mine nu m-a deranjat acest aspect, fac si 10 ca este pentru sanatatea mea de asta am cheltuit atatia bani pe analize, pe mine m-a deranjat atitudinea dnlui Marcian, mi s-a spus ca este un doctor f bun, specialist, preferam un un doctor proaspat iesit din scoala dar care sa stie sa trateze pacientul cu respect, sa ii raspunda daca are nelamuriri, sa comunice.
Ca si doctor nu este nevoie doar de experienta si specializari, trebuie sa empatizezi cu pacientul, acest doctor este de o aroganta cum rar am intalnit, as vrea sa le intreb pe dnle managere trebuia sa fac cumva o plecaciune cand am intrat in cabinetul dansului? Atat de tare l-au ridicat in slavi iar eu nu eram decat o biata muritoare de rand am hotarat intr-un final sa ma ridic si sa plec ca sa merg sa platesc ecografia, nu avea cine sa imi dea dreptate.
Mi-a fost rau doua zile dupa acest episod, am zis ca nu mai calc in Sanador in viata mea dar nu pot sa condamn o inteaga echipa de oameni minunati care m-au ajutat in ultimele doua saptamani din cauza unui doctor.
O sa rog managerii spitalului sa nu imi raspunda pentru ca nu exista scuza la comportamentul dansului, eu am platit pentru o consultatie, exact asta trebuia sa primesc o consultatie, nu era un serviciu benevol, nu eram in clinica privata a dansului, indiferent de ce il intrebam era de datoria dansului sa imi raspunda, nu sa imi arunce foaia pe masa sa ma trimita acasa si sa fac de capul meu, ar trebui dnul doctor sa se specializeze in comunicarea cu pacientii si putina modestie nu strica, nu suntem toti asa destepti ca dansul dar de asta este el platit sa ne invete si sa ne indrume.

Radulescu Corina
1
01-08-2018, ora 23:54
Claudio83
Nu este medic/terapeut
Claudio83
Spitalul Sanador - un spital unde ai așteptări pentru prețul cerut pentru serviciile oferite, fiind privat, ceea ce nu se întâmplă. De cum ajungi ești pus sa semnezi actele cu privire la intervenția ce urmează să o faci de către cei de la recepție fără a ți se aduce la cunoștință riscurile pe care le presupune intervenția. După ce ți se face intervenția chirurgicala și ai surpriza sa te trezești cu piciorul amorțit până la genunchi, după anestezie, sa nu fie nici măcar un doctor... Doar asistentele care îți oferă analgezice și îți zic sa aștepți pana a doua zi când o sa vina un doctor la vizita... Surpriza a fost atunci când ți se explica ce intervenție chirurgicala urmează să faci, respectiv operație miniinvaziva hernie de disc și te trezești cu o tăietură cât pentru una normala fără a ți se explica cum s-a ajuns la aceasta. Dar aceasta este doar o parte a problemei... După externare, cu banii dați nu mai valorezi nimic pentru ei. Am avut surpriza ca după două zile sa ma simt din ce în ce mai rău, ca după doua săptămâni să nu mai pot sta întins de durere, ajuns din nou la spitalul sanador am fost trimis acasă, să stau liniștit, pentru ca a-și fi o persoana sensibila. Dar surpriza a fost după ce în urma unor investigații medicale (în alta clinica privata) să reiasă ca intervenția miniinvaziva de hernie de disc să fie doar o cicatrice... La nivelul operație rămânând discul hernia și pe lângă aceasta o fistula de lichid cefalorahidian, fistula care nu era înainte se operație. Și așa am ajuns din nou sa fiu operat de urgență a doua zi atât pentru hernia de disc cât și pentru închiderea fistulei...in concluzie nu recomand spitalul Sanador.la opt luni de la intervenție ma laud în continuare cu piciorul amorțit până la călcâi. Va doresc sănătate
0
30-08-2019, ora 17:52
GNO
Nu este medic/terapeut
GNO
De ce nu apare comentariul meu ? am scris adevărul, vă jur !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.