Evitati operatiile la dr. Daniel Popescu

28-09-2017
Anonim1980
Nu este medic/terapeut
Anonim1980
Buna ziua,
As dori sa va prezint experienta mea GROZANICA avuta cu dl dr. Popescu.

In primavara lui 2017 m-am decis sa-mi fac o operatie de rinoplastie, eu suferind un accident in copilarie in urma caruia am ramas cu nasul stramb si cu o deviatie de sept.

Am cautat pe site-uri numele a cativa doctori specializati in astfel de operatii si in urma documentarii m-am decis sa merg la consultatie la dl dr Popescu. Motivele alegerii dl dr Popescu au fost:
- ca lucreaza la o clinica de renume (dupa aceea am aflat ca aceasta clinica este doar un "paravan" unde isi desfasoara activitatea firma sa)
- ca este specializat doar in operatii de rinoplastie (am aflat dupa aia ca a facut si alte tipuri de operatii)
- ca onorariul pentru operatie este cel mai mare (am mers pe principiul, dai un ban dar stai in fata).

La consultatie, dl dr Popescu a fost foarte optimist si increzator in reusita operatiei, spunandu-mi ca este foarte usoara si ca va da rezultate. Trebuie mentionat ca dl dr Popescu nu are program IT pe care sa-ti arate cam cum va arata nasul dupa operatie. Mi s-a parut ciudat, dar repet, singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost ca nasul meu sa fie drept si functional, fara alte artificii, vroiam doar sa am un nas normal.

Cu o zi sau doua de operatie am prins o spaima (in legatura cu anestezia si cu rezultatul operatie). Am fost imediat linistit de dl dr Popescu ca totul va decurge perfect, DOAR SA AM GRIJA SA VIN CU BANII (cash).

Mi s-a parut ciudata acest comentariu dar in fine am mers mai departe.

La data operatiei, am fost primit de doamnele asistente, iar eu asteptam cu gandul ca va veni dl dr Popescu pentru a avea o ultima discutie "tehnica" asupra operatiei si ce/ cum va fi modificat la nasul meu. La un moment dat apare si el, dar ce sa vezi, nu pentru a avea o discutie asupra operatiei, ci in legatura cu banii, spunandu-mi: "Ati adus banutii?". Eu am raspuns afirmativ, iar el I-a luat si a plecat...

Apoi a venit doamna anestezist (prima si singura data cand am vazut-o) si m-a condus la sala de operatie.

Am ajuns direct pe masa de operatie, anestezie, somn si m-am trezit in pat cu atela pe nas. Cand m-am vazut in oglinda m-am speriat, un nas imens, dar mi-am spus, nicio problema ca se va desumfla... In rest, am avut niste mari vanatai la ochi (desi dl dr Popescu mi-a spus ca el lucreaza cu o precizie de milimentru si ca nu pot sa apara asa ceva), atat de mari incat mi-au ramas cicatrici permanente la ochi (in sensul ca urma vanataii a ramas, ca si cum as avea cearcane, GROAZNIC!!!!).

Trebuie specificat ca dl dr Popescu nu stia cum sa ma dea afara mai repede din clinica, probabil sa nu fac vreo complicatie acolo (o infectie sau ceva de genul) iar eu sa-i fiu belea... GROAZNIC comportamentul.

La o saptamana, mi se scoate atela si dl dr Popescu spune: "Desi nasul arata groaznic, sa nu va speriati sau suparati, dar e inca umflat!". Adevarat asa era, mare si stramb... Dar am mers pe mana specialistului si am inghitit recomandarea lui.

Din cauza nasului extrem de umflat si a vanatailor imense (repet, dupa spusele dlui dr Popescu, acestea nici nu trebuiau sa existe ca cica lucreaza la precizie de milimentru), am stat in casa vreo 2-3 saptamani de unde am incercat sa lucrez (nu intru in detalii asupra acestui aspect) si am avut tot felul de socuri psihologice in privinta felului in care arata nasul (era in continuare stramb, ca si cum nu s-a facut nimic la el).

In fine, m-am prezentat la consultatia de 1 luna, in care mi-am exprimat problemele, iar dl dr Popescu, nonsalant, mi-a spus ca va fi totul perfect. Cu toate ca I-am dat toate explicatiile posibile, dansul mi-a spus ca e doar parerea mea si ca el este specialistul. I-am solicitat sa facem o comparatie inainte-dupa operatie, dar mi-a spus ca mi le va trimite pe mail si ca nu face acum.

Deci am plecat de acolo frustrat pentru ca parerea mea asupra nasului meu nu era corecta. si ce sa vedeti comparatia ceruta de mine nu mi-a fost trimisa. niciodata!

In conditiile astea, am decis sa fac eu comparatia, cautand o poza de-a mea inainte de operatie si am comparat-o cu una facuta la aproape 2 luni de la operatie. Am pregatit un e-mail catre domnul doctor, exprimandu-mi nemultumirea si explicandu-i ce m-as fi asteptat sa faca in cursul operatiei (ce ar fi fost evident pentru orice om, fara sa aiba studii in medicina sau rinoplastie).

Am primit un raspuns de la el, recunoscand ca exista "probleme" la nasul meu si ca este gata sa-mi faca o operatie de corectie, spunandu-mi sa revin pe la cabinetul lui.

Desi eram suparat ca mi-a luat atata timp sa-l fac sa recunoasca, era o bucurie ca macar a recunoscut si ca este deschis sa repare problema.

In fine, m-am prezentat la cabinetul lui, a constatat problema si m-a programat (repet m-a programat) pentru operatie peste 3 zile (am pe scris programarea)

Am ramas uimit si I-am spus ca mi-e imposibil sa ma prezint peste 3 zile pentru ca trebuie sa-mi rezolv niste probleme de servici, dar ca imi voi face programul astfel incat sa avem operatie peste 1 saptamana. Dl dr Popescu m-a refuzat spunandu-mi ca va pleca in concediu pentru o luna (o luna?!!! pe bune?!!!).

N-am reusit sa-mi rezolv programul pentru a ma prezenta la operatie in cele 3 zile, asa ca am asteptat mai bine de o luna pentru a fi operat (in timpul asta eu am incercat sa nu ma mai gandesc la nas pentru ca nu ma simteam bine).

Trece luna si-l sun pe dl dr Popescu, acesta mi-a raspuns deja pe un ton nervos, probabil ca urmare a insistentelor mele.

M-am prezentat la cabinetul lui cu gandul ca vom stabili o data a programarii, dar la consultatie ce credeti dlor si dlor, dl dr a spus ca nasul meu e perfect si ca nu mai e nevoie de operatie.

Eu am fost socat, dar era o bucurie ca s-a rezolvat (de la sine, conform spuselor dlui dr Popescu).

Repet, eu nu am mai stat sa ma uit la nas in perioada concediului dlui Popescu (eram cu gandul ca se va rezolva), dar cand am ajuns acasa m-am uitat in oglinda, mi-am facut poze si am comparat cu nasul la doua luni de la operatie si concluzia a fost ca era exact la fel de stramb.

Atunci, m-a apucat o furie teribila si l-am sunat dar nu a raspuns. Am insistat de 10 ori pana mi-a raspuns si cu acea furie i-am spus ca simt ca-si bate joc de mine. Telefonul a fost scurt, caci domnul doctor mi-a inchis telefonul si m-a banat!!!

Concluzia o trageti voi sau daca vreti puteti lua concluzia unui medic ORList (la care am ajuns ca am facut o sinuzita groaznica dupa operatie, cand doctorul Popescu era in vacanta). Inca mai am deviatie de sept care imi produce aceasta groaznica sinuzita si care a spus: "Eu sigur va faceam mai bine si la o optime din banii dati".

Va stau la dispozitie cu orice clarificari, dovezi (emailuri cu dr Popescu, SMSuri si inclusiv cu raportul medical care arata ca inca am deviatie de sept).

Bani (f multi) aruncati DEGEABA. Mai bine mergeti la un medic ORList decat la Popescu, ca macar aveti garantia ca va rezolva septul si ca nu sunteti bataia de joc a unui individ pe nume Popescu care se joaca de-a rinoplastia, nefiind in stare sa rezolve macar o amarata de deviatie de sept.

Respect tuturor si aveti grija pe mana cui ajungeti!

PS. Apropo, varful nasului meu este imens, mai mare decat il aveam inainte de operatie, si sunt la 6 luni de la operatie!!! Groaznic!!!
PS2 Nu inteleg cum acest indvid Popescu a ajuns sa aiba asa o reputatie net, ca va spun sincer ca din experienta mea nu merita asa ceva, este extrem de amator... dar parsiv.
39 comentarii 12 Înainte ›
1
23-03-2018, ora 10:34
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Draga Anonim

Te-am rugat acum mai multe luni sa-mi trimiți și mie din dovezile pe care spuneai ca ne pui la dispoziție. Și alți utilizatori te-au rugat, de asemenea.
Nu ai făcut acest lucru.
Postarea ta este NE REALA. Cei care s-au operat sau măcar au trecut vreodată pe la dr. Popescu știu exact la ce ma refer.

P. S. Nu înțeleg de ce acest forum permite postările multiple de acest gen...!
0
31-03-2018, ora 01:31
Oanaonutza
Nu este medic/terapeut
Oanaonutza
Buna seara...nu stiu daca comentariul de mai sus este intradevar real...dar eu chiar am fost operata la dansul acum 5 ani...si pot sa confirm in proportie de 60% ca experienta mea este asemanatoare...in ceea ce priveste corectia nasului...pt ca mi a promis ca imi va lua o grefa de sub san pt corectia septului..eu suferind deja de un nas stramb cu o deviatie de sept, nevand aproape deloc cartilaj..si pur si simplu a facut cu totul altceva...cu motivatia ca a gasit putin cartilaj pt a corecta si oricum sanul meu era mult prea mic si se vedea cicatricea!!!
Bineinteles rezultatul nu a fost cel care mi am dorit...am avut o foarte mica imbunatatire...prea putin vizibila...!! Am incercat sa vb de cateva ori cu dansul...dar bineinteles...la operatii de genu..primesti tot timpul genul de raspuns “trebuie sa mai astepti pt rezultatul final” pana cand m am lasat pagubasa!! Ceea ce nu inteleg este faptul cum un medic te invita la el in cabinet iti promite anumite lucruri iar apoi...nu indeplineste ceea ce el singur iti spune!!!
Mentionez domnilor doctori...suntem oameni...nu saci de cartofi noi pacientii dvoastra.si nu cred ca ar trebuii sa operati asa pe banda rulanta...doar pt a va umple buzunarele, pt ca multi dintre noi...pt o operatie de genu facem foarte multe sacrificii, ne punem toate sperantele in dvoastra pt un rezultat foarte bun, pt ca fiecare op trb sa aive un rezultat de minim 70% reusita, nu la fel sau chiar mai prost!!! Ati studiat atatia ani de zile o stiinta asa de frumoasa pt a veni in ajutorul nostru...nu pt a ne mutila mai rau!!!
In concluzie...imi exprim doar nemultumirea in legatura cu nereusita operatiei mele!! Nu comentez despre comportamentul dansului...pt ca nu sa comportat urat!!! Nu pun la indoiala ca ar fi un medic bun, cu sig a rezolvat si multe cazuri usoare.in nici un caz nu este un medic competent pt o rinoplastie dificila!!! Adevaratul profesionist este medicul care rezolva cazuri cu adevarat dificile de rinoplastie!!
O seara frumoasa!!
1
31-03-2018, ora 08:40
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Buna
Daca ai avut, , o mică îmbunătățirea, prea putin vizibilă, , nu înseamnă totuși ca te-a, , mutilat, ,
Scrii ca te-a invitat la el in cabinet și ți-a promis lucruri, ca și cum te-ar fi ademenit de pe strada. Nu cumva tu ai cerut o consultatie la el? Mie la consultatie mi-a spus înainte de toate, ca trebuie sa merg și la alți doctori la consultatie înainte de a mă hotărâ pentru operatie.
Chestia cu, , operații pe banda rulantă, , iar nu se aplica in cazul lui. Popescu face doar o operatie zilnic. Și numai rinoplastii.
In actele pe care le-am semnat înainte de operatie, și la mine scria de cartilaj de la ureche și coastă. Nu a fost nevoie însă. Medicul decide in operatie ce fel de material va folosi. Probabil in cazul tău doctorul a decis ca este prea riscant sa-ți taie din coasta și a decis sa facă altfel. Înțeleg ca tu mai fuseseși operată odată înainte, ceea ce complica întotdeauna lucrurile.
Nu vreau sa te simți atacată sau ca as vrea sa fiu partizanul cuiva. Te cred ca nu esti satisfacută de rezultatul rinoplastiei tale și ca poate Popescu nu a fost doctorul potrivit pentru tine. Poate ca și Anonimul a fost intr-adevăr pacientul lui, dar in dorința de a defăima și a se răzbuna a scris atâtea Inepții încât a deviat de la realitate.
Realitatea este ca rinoplastia este cea mai dificila operatie estetica și ca niciun doctor nu face miracole.
La fel, din păcate, este o operatie care costa. Și toate astea sunt lucruri pe care, in mod normal, le cunoaștem înainte de operatie și ni-le asumam.
Dacă doresti sa te reoperezi, îți urez sa gasasti doctorul care sa-ți facă rezultatul vizat.
Week end frumos!
0
25-04-2018, ora 18:31
Ralu BB
Nu este medic/terapeut
Ralu BB
Buna ziua. Si eu sunt operata la dl dr Popescu. ( rinoplastie deschisa, plus un “retus” ulterior efectuat tot de dumnealui). NU corecteaza deviatia de sept. Am efectuat CT in urma operatiei si am in continuare, dupa 2 rinoplstii, deviatie de sept. Din punct de vedere estetic, nici la mine nu este foarte reusit nasul( este stramb in continuare), dar este o imbunatatire majora fata de cum il aveam.
1
12-05-2018, ora 18:32
ValiMorar
Nu este medic/terapeut
ValiMorar
Eu personal sunt foarte mulțumită de dl doctor Popescu. Am avut o rinoplastie la dansul și nu m-am confruntat cu nici unul dintre aspectele negative descrise mai sus. Dimpotrivă, chiar! Operatia a decurs fără probleme, comportamentul medicului a fost exemplar și rezultatul excelent. Poate am fost eu norocoasa :)) dar sincer cred meritul principal îl are domnul doctor.
0
30-05-2018, ora 19:28
BellaAaa
Nu este medic/terapeut
BellaAaa
S-a mai operat cineva de curand la doctorul Daniel Popescu? Daca da, ce impresie v-a lasat si cat de multumiti sau multumite sunteti?
0
30-05-2018, ora 21:22
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Buna! Poți sa răsfoiești forumul și sa-ți faci o părere. Eu intru foarte rar, când primesc notificări pe mail. Nu cred ca pacienții dr Popescu frecventează forumurile. Cel mai probabil, cei nemulțumiți postează. Restul nu prea au de ce. Eu am intrat dintr-o curiozitate legată de un comentariu negativ, dar oricum m-as fi operat tot la el. Dar... fiecare cu alegerea lui. Mult succes !
0
30-05-2018, ora 22:05
BellaAaa
Nu este medic/terapeut
BellaAaa
Super. Poti sa imi povestești un pic cum a fost sau daca se vrei si se poate, sa imi arăți o poza cu rezultatul?
0
30-05-2018, ora 22:41
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Încerc sa atașez o poza la profil. Sper sa se și încarce. Am scris deja cum am trecut prin operatie. A fost foarte ok. Dar fiecare organism reacționează diferit și fiecare pacient se vindeca într-un anumit fel. E bine sa mergi sa te consulte un doctor și să-ți recomande ce e mai bine pt tine.
1
31-05-2018, ora 01:39
Oanaonutza
Nu este medic/terapeut
Oanaonutza
Darius.tu ori muncesti pt domnul doctor ori ii faci publicitate.sincer cum poti spune asa minciuna ca face o sg op pe zi de rinoplastie?? Si nu inteleg dc tii sa dezminti tot ceea ce se povesteste pe forum?? Aici ne spunem experientele si modul in care ne am simtit...vad ca iti dai cam mult cu parerea despre experienta mea ca si cum ai fi fost acolo!! Daca nu trebuia sa mai foloseasca cartilaj dc am mai fct o operatie ulterior?? Si chiar mi sa folosit cartilaj de sub san??Si sa stii ca un bun doctor rezolva in primul rand cazurile grele ca al meu...nu cele usoare si se numeste un medic excelent...acolo se vad adevaratele rezultate...A gresi intradevar este omeneste...dar atunci cand gresesti iti asumi responsabilitatea...iti recunosti greseala si faci o alta operatie pacientului...Hai sa povestim fiecare experientele avute in urma unor operatii cu diferiti doctori.si sa nu ne mai dam cu parerea despre altii in necunostiinta de cauza..de parca esti asistentul sau doctorul insusi, un simplu pacient al lui...nu face o intreaga polemica pe un forum!!
0
31-05-2018, ora 02:58
BellaAaa
Nu este medic/terapeut
BellaAaa
In pare rau ca ai avut parte de asemenea experienta si incep sa am indoieli in privinta lui Popescu. Cred ca o sa il iau in considerare si pe dr Antohi. De el ce parere aveti?
1
31-05-2018, ora 06:35
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Draga Onuta, eu chiar mi-am povestit experiența, dacă ai răbdare sa citești... Dacă îți convine tie sau nu, asta nu te îndreptățește să mă acuzi așa cum o faci. Dacă ești atenta vei observa ca nu am recomandat cuiva sa facă sau sa nu facă operatia și la ce doctor! Restul afirmațiilor tale sunt usor de demontat de cineva care are o legătură cât de cât cu rinoplastia. Ma faci mincinos despre un lucru pe care îl știe toată lumea...! Asta se numește Reaintentie!
Despre polemici și pasiuni pe forum: Nu cred ca eu sunt acela care se inflamează ! Multă baftă tuturor!
0
01-06-2018, ora 12:55
Oanaonutza
Nu este medic/terapeut
Oanaonutza
Buna BellaAaa...nu am scris aici ca sa te influentez in privinta doctorului...eu mi am scris experienta de care nu sunt multumita.nu concep gen sa fiu multumita de o mica imbunatatire care mi a adus o asa cum zice darius ca este ok.op mea intradevar a fost una mai grea din punctul meu de vedere( ca sa gasesc o scuza de ce estetic nu sunt deloc multumita)pt ca aveam un nas deformat..., deviatia de sept mi a fost corectata dar avand in vedere ca nu respiram deloc acum respir 60% pe nas...adik nu in totalitate...e ca si cum op un pacient la plamani si il lasi cu functionalitate mica pt ca bla bla bla!!! Domnul doctor Antohi am fost la dansul la control...pt aceeasi operatie...dar pe timpul acela nu mai retin exact cauza ma opera in spital si fusese ceva birocratii Care ma intarziau cu timpii...in rest mi sa parut ok!! Eu pt ei 2 optasem dar l am ales pe domnul Popescu! Mergi la consult fa ti niste pareri despre fiecare si mai apoi te decizi...nu te grabi cum m am grabit eu si cere cat mai multe explicatii!! O zi frumoasa
0
02-06-2018, ora 16:12
BellaAaa
Nu este medic/terapeut
BellaAaa
Si eu tot la ei 2 m-am gandit insa incep sa am dubii in privinta lui Popescu.
0
03-06-2018, ora 00:30
Oanaonutza
Nu este medic/terapeut
Oanaonutza
Cel mai bine...mergi la consult la ambii...intreaba si in cazul in care nu iese ce iti doresti...ce se intampla...fii mai directa!! eu eram mai copila pe vremea aia...si mai rusinoasa...! Mult succes
0
03-06-2018, ora 01:02
BellaAaa
Nu este medic/terapeut
BellaAaa
Mersi frumos!!
0
02-07-2018, ora 09:45
maria_’
Nu este medic/terapeut
maria_’
Și eu m-am operat la domnul doctor Daniel Popescu și sunt extrem de mulțumită. Totul a decurs excelent. Este un doctor excepțional, cel mai bun specialist în rinoplastii ever. Sunt sigură că nu are nevoie de recomamdari pe astfel de site-uri, dar nu cred nimic negativ din ce scrie pe aici.
0
11-03-2019, ora 23:40
Sammi
Nu este medic/terapeut
Sammi
Si eu m-am operat la Dr Daniel Popescu, mi-a facut rinoplastie..
Prima opératie 2400€ cash. Si a doua gratis ca bine-inteles nu i-a iesit din prima.
Acuma dupa 7 ani, o sa ma opereze in Franta Pentru deviatie de sept.. el a zis ca Nu e nevoie sa imi opereze septul ca avea rediografie. Si uite ca de 7 ani ma chinui si nu respir bine de loc...
Este un amator
0
12-03-2019, ora 06:47
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Și eu locuiam in Franța atunci când am ales să mă operez la Dr. Popescu. Am venit atunci special pentru operatie și sunt foarte mulțumit, așa cum am mai scris.
0
08-04-2019, ora 16:04
Sammi
Nu este medic/terapeut
Sammi
Buna sa fiti sanatosi atunci a, ma bucur ca nu a-ti avut parte de Chin aiurea

Eu acuma sunt operat in Fanta pentru x3 operatie. Si in sfarsit nasul meu functioneaza perfect.

Doctorul din Fanta se numeste Emmanuel Bayonne daca va iintereseaza.

Un adevarat professionnel
0
02-06-2019, ora 15:22
AnaEpure
Nu este medic/terapeut
AnaEpure
Buna! Eu m-am operat la doctorul Popescu in 2016. Am avut 2 operatii la dansul la o distanta de 6 luni una de cealalta.
Prima operatie mi-a lasat nasul cu un aspect muult mai mare decat era inainte, cu dificultate de respiratie si foarte cocosat!! Tin minte si acum ca, in ziua operatiei doctorul a spus ca o sa mai discutam o data si dupa voi intra in operatie. Ceea ce s-a intamplat am vazut ca s-a intamplat si la alti pacienti. Domnul dr a venit, a ramas in usa si a spus “ati adus banutii?” dupa care i-a luat si a plecat. Aceasta a fost ultima mea sansa sa mai vorbesc cu el, evident irosita.
Am decis sa ma operez la dansul a doua oara pentru ca a doua operatie a fost gratuita (am platit doar anestezia 500 € ) si pentru ca pur si simplu nu mi -a venit in minte faptul ca e nepregatit. Domnul doctor e carismatic asa ca a reusit sa ma pacaleasca si sa ma faca sa cred ca este pregatit. Pot spune ca a fost o imbunatatire la aspect de 10% dupa a doua operatie. Eu tot nu puteam respira (imi era foarte greu pentru ca sunt sportiva) iar acel 10% s a diminuat in timp pentru ca varful s a lasat iar dupa cateva luni si aveam o columella pronuntata.
Mai mult decat atat, asistentele au fost extrem de nepoliticoase pe toata durata sederii. Unul din multiplele exemple a fost cand, in momentul in care m-am trezit in scaunul cu rotile din anestezie am intrebat in engleza (eram foarte ametita si locuiesc in anglia de cativa ani asa ca nu am realizat ce se intampla atunci, fiind slabita) daca totul este okay. Mi s-a raspuns, pe un ton agresiv: “Da’ romana nu mai stii?!”. Acest episod m-a lasat cu o alta amintire amara legata de experienta mea la acest doctor.
Domnul doctor nu a ascultat deloc ce l-am rugat sa faca, ba chiar a facut mai rau! Am postat un review intreg cu experienta mea pe mai multe site uri (da, e copy-paste pentru ca e acelasi review facut de mine care vreau sa fie citit de cati mai multi oameni care au sansa sa il EVITE!). Daca doriti dovezi eg. rapoarte post operatorii (semnate de doctor si spital), poze DIN spital cu mine, inainte si dupa, va pot trimite pe ana_alexa2499@yahoo.com. Spun asta acum ca sa evit comentariile care spun ca mint (ce motiv as avea sa mint despre un doctor si experienta mea?..)
Acum sunt operata in Istambul (a 3a oara) cu jumatate din pretul pe care l-am platit la Popescu si sunt EXTREM de multumita!
O zi buna
0
28-08-2019, ora 04:53
Tiam
Nu este medic/terapeut
Tiam
Buna ziua, si eu m-am operat la domnul doctor si rezultatul este departe de cel dorit. Am nasul foarte mare in partea de jos, si asimetric. Nu recomand.
1
29-08-2019, ora 10:20
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Evitați/recomandați orice doctor vreți pe forumuri, dar eu sugerez să vă duceți să vedeți direct cu ochii vostri, la consultatie.
2
23-03-2020, ora 12:03
Brati
Nu este medic/terapeut
Brati
Hello! Am ținut neapărat să revin și eu cu un comentariu updatat pe site, in urma operației de rinoplastie, deoarece și eu am citit diverse lucruri de bine sau de rău pe site uri plus că aveam întrebări pe care nu le adusese nimeni în discuție, asa că vreau sa împărtășesc experiența mea.
Azi, martie 2020, am 2 săptămâni de la operația de rinoseptoplastie facuta la domnul Dr Popescu Daniel și mă simt excelent.
Am dat peste domnul doctor Popescu întâmplător, pe Instagram, la recomandarea unei vedete. M a fascinat pagina dansului de Instagram, cu toate cazurile expuse și a tehnicii sale non invazive. Înțeleg că e singurul medic din Romania care face preservation rhinoplasty.
Este singurul medic la care am fost pentru consult, cu toate că el a recomandat sa vad mai multi medici, sa mi fac o idee și să aleg pe cine cred de cuviință.
Însă nici nu a fost vorba sa vad alți medici. M au convins din prima profesionalismul lui și tehnica unica cu recuperare rapida. In plus, mi se părea că nu face nasuri la indigo, cum se întâmplă în cazul altor medici, ci respecta forma nasului și a fizionomiei, astfel că prietenii mei de exemplu nici nu și au dat seama că m am operat.
Operatia a costat 4500 euro si consultul 250 lei. Operatia am programat o la 4 luni dupa consultul initial, deoarece dlul doctor face o singura operatie pe zi, asa ca aveți în vedere să vă planificati din timp.
Plata integrala am făcut o cu o zi înaintea operației, prin transfer bancar, iar factura împreună cu concediul medical de 7 zile, le am primit la externare.
Am ajuns la 7 Am la clinica iar seara la 9 pm m am externat.
Totul a decurs excelent, clinica arată impecabil, personalul f profesionist, nu am avut nimic de reproșat.
Mi a fost frica de anestezia totală, însă Dr Anestezist Alex Uleia este senzațional și îți înlătură orice frica.
Sunt extrem de mulțumită de rezultat, deși nasul nu e complet vindecat după 2 săptămâni. Când mi a fost dat bandajul jos, nu m am simțit ciudat, sau că ar trebui să mă obișnuiesc cu noul nasul, atât de natural arată.
Îl recomand din suflet pe domnul doctor. Trebuie doar să mergeți la un consult și să vă convingeți.
Pt poze și alte detalii, puteți să mi scrieți pe watssap 0748033167.
Multa bafta!
1
28-03-2020, ora 22:57
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Felicitări!
Deși au trecut doi ani, experiența mea este intru totul similară cu a ta. Doar dr anestezist a fost altcineva la mine.
In continuare sunt foarte mulțumit de dr Popescu și de munca dânsului.
Multă sănătate tuturor!
0
18-06-2020, ora 14:22
Raluca1010
Nu este medic/terapeut
Raluca1010
Hello!

Acum aproximativ 3 ani m-am operat la dr Popescu si pot spune ca sunt complet dezamagita de rezultat. Am fost operata de 2 ori, la diferenta de o luna, deoarece partea de sus a nasului era stramba. Desi ii trimiteam domnului doctor poze si ii spuneam ca ceva nu e in regula tot mi-a spus sa astept, ca sigur e totul ok. La o luna de o operatie am fost la consult si mi-a spus ca trebuie sa mai faca o interventie pentru e indrepta partea de sus.(bineinteles fara nici un cost). Desi a doua operatie ar fi trebuie sa fie mai usoara, interventia nu a durat mult si nu a fost deschisa, recuperarea a fost mai grea decat prima data (estetic vorbind).
In momentul de fata, forma nasului nu pot spune ca este foarte grozava, dar o mica imbunatatire a fost adusa. (30%).
Problema principala dupa operatiii a fost ca mi-am pierdut mirosul si nu pot respira cum trebuie, mai ales noaptea, desi inainte de operatie nu am avut probleme. (operatia mea fiind strict estetica). Astazi am fost la ORL pentru a confirma daca intr-adevar am probleme la nas si se pare ca este nevoie de o alta interventie pentru a micsora cornetele (ca sa pot respira mai bine) si de asemenea am o sinechie iatrogena care trebuie operata. Aceasta operatie ar mai fi 1500 euro plus analize (pe langa cei 4000 euro platiti domnului Popescu).
Experienta mea nu a fost buna cu domnnul Popescu si nu il recomand strict pentru rezultat si problemele post-operatorii. O mare dezamagire..
0
19-06-2020, ora 01:17
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Am văzut câteva pareri negative de la pacienti ai dr. Popescu. Il luasem în considerare pentru o rinoplastie secundara datorită pozelor superbe de pe instagram
Ce doctori recomandati pentru o operație secundara? S-a mai operat cineva recent?.
0
21-06-2020, ora 19:16
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Recomandarea mea personala este 100% in favoarea dlui dr Daniel Popescu ! Din toate punctele de vedere sunt complet multumita de operatia facuta acum un an la el. Rinoplastia nu este o operatie usor de stapanit si adevaratii profesionisti sunt foarte putini. Mentionez ca nu locuiesc in Romania si astfel as fi putut avea acces la orice medic. Chiar am vazut destui chirurgi inainte de dr Popescu. El totusi a fost alegerea mea si ma bucur ca am ales bine.
Cei care chiar au fost pacientii lui cunosc faptul ca el insista foarte mult pe informare si nu face economie la explicatii. De la consultatia lui am plecat mult mai bine educata in ceea ce priveste operatia la nas, fara sa am impresia ca ar vrea sa ma convinga neaparat ksa ma operez la el. A ajutat si faptul ca am vazut pacienti operati la el cu rezultate frumoase. Insa stiam ca rinoplastia poate varia de la persoana la persoana.

Am tinut sa scriu acest mesaj drept multumire pentru operatia de la care am incheiat 1 an!
Sper sa fie de folos! Multumesc!
0
21-06-2020, ora 21:43
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Multumesc Maria! Ma bucur sa aud ca esti multumita :)Cu siguranta sunt pareri pro si contra. Din cat am " studiat" pana acum, Antohi si Popescu sunt cei mai buni pe rinoplastie de la noi din țară. Ma bucur mult pentru rezultatele bune pe care le-au avut persoanele operate pana acum. La mine fiind vorba de o secundara, e mult mai complicat! Sper sa reusesc sa aleg un doctor bun, si sa am si eu un rezultat OK! Dacă cineva a mai facut o rinoplastie secundara, va rog spuneti-mi si mie cum a fost si la ce doctor. Va multumesc :).
0
04-07-2020, ora 15:13
IOANNA1
Nu este medic/terapeut
IOANNA1
Evitati comentariile de tip Fake News si doctorii aparuti peste noapte pe Instagram!
Dr Daniel Popescu este un medic exceptional pentru Rinoplastie.
Nu contest ca are pacienti nemultumiti la fel ca toti marii doctori din toate specialitatile. Nu poți multumi pe toată lumea tot timpul! Dar sa scrii ca nu s-ar pricepe sau ca s-ar purta urat cu pacientii este o manipulare. Am citit acelasi mesaje copiate pe mai multe site-uri la fel ca in campaniile de dezinformare despre care se tot vorbeste in ziua de azi.
Sunt foarte multumita de rinoplastia facuta acum cativa ani la dr Popescu, din absolut toate punctele de vedere.
Felicitari pentru rezultatele sale!
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul