Extragere masea
Buna-ziua! saptamana trecuta, joi, mi-a fost extrasa o masea, premolarul, extragerea respectiva a necesitat 2 anestezii si a durat circa o jumatate de ora. Dr. respectiv mi-a spus ca este posibil sa am ceva durere in urma extractiei, insa de vineri m-au apucat dureri insuportabile si sambata nu am mai rezistat si am sunat-o pe d-na dr care mi-a recomandat sa aiu augmentin 625g la 12 ore si calmant - ketonal. De atunci pana azi-dimineata, ma lasa putin durerea, insa din momentul in care luam calmantul sau antibioticul 3-4 ore ma durea ingrozitor locul respectiv. Azi dimineata am fost la d-na dr si mi-a spus ca este acolo un cheag subdimensional, sa nu imi fac griji ca o sa treaca mai greu, mai ales ca a fost o extractie mai dificila. Mi-a pus un antibiotic si mi-a prescris augmentin la 8 ore timp de 2 zile. Problema este ca acum iar m-au apucat durerile si sunt greu de suport. Nu inteleg de ce nu imi trece, de ce nu raspunde la antibiotic deloc. Mi-e teama sa nu aiu atatea pastile si durerea sa persiste. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat?
1 comentarii
Aceasta problema am avut-o si eu dupa ce mi-a extras 3 masele in aceeasi zi (m-am interesat si nici nu avea voie sa faca asta )m-a durut atat de tare incat imi doream sa mor numai sa nu simt durerea aia...am luat Tador pastile, incearca poate iti trece, antibioticele sunt pentru inflamatii nu pentru durere din cate stiu eu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 2extractie masea de minte
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1Post operatie masea de minte
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 2Masea extrasa
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută