Extrasistolele ventriculare in sarcina

24-09-2009
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Buna ziua!Sufar de aprox 2 ani de extrasistole ventriculare pe un cord sanatos acestea fiind pe un fond de distonie neurovegetativa, acum sunt insarcinata in 3 luni si aceste extrasistole sunt mai dese ca inainte, medicul cardiolog nu mi-a dat nimic sa iau pt ca a zis ca nu e cazul.A mai avut cineva extrasistole in sarcina si ce ati facut in momentele in care apar?Va multumesc!
4 comentarii
0
26-09-2009, ora 16:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Schimba cardiologul, cauta un cardiolog competent.Nu este bine ca aceste extrasistole ventriculare s-au intetit, dar este de asteptat in sarcina sa se intample asa, deoarece inima este suprasolicitata, debitul cardiac, ritmul cardiac si volumul de sange circulant cresc.Parerea mea este ca trebuie sa fii investigata si urmarita de un bun specialist cardiolog, trebuie sa iei vitamine si sa mananci bine, nu prea sarat, sa te odihnesti, sa eviti stresul.Aceste extrasistole ventriculare sunt periculoase deci e bine sa fie tinute sub control si observatie.Numai bine!
0
26-09-2009, ora 18:43
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Am umblat pe la mai multi medici si inainte de a ramane insarcinata si mi-au spus ca atata timp cat nu am nimic la inima nu e nici un paricol chiar daca in sarcina acestea se vor mai accentua.Acum chiar sunt ingrijorata...am uitat sa zic ca pe langa Elevit mai iau Magnerot...
0
27-09-2009, ora 19:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu fi ingrijorata, daca ai fost la mai multi medici si ti-au spus ca nu sunt probleme cu aceste extrasistole, asa o fi; tratamentul cu vitamine si Magnerot este foarte bun. Poate ca se va imbunatati situatia daca le iei.Lunar sa mergi la MF pentru control sau chiar mai repede daca te vei simti rau. Stai linistita, odihneste-te, alimenteaza-te bine si evita stresul pentru a nu-i face rau bebelusului.
0
28-09-2009, ora 17:46
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Va multumesc mult pt sfaturi...sa speram ca totul va fi bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna III
  •