Fac diferite infectii.. | Forumul Medical ROmedic

Fac diferite infectii..

21-10-2010
Burluseanu_ioana
Nu este medic/terapeut
Burluseanu_ioana
De 2 ani, tot fac infectii urinare, cand trec am facut otita externa, apoi infectie in gat, apoi iar cateva infectii urinare si acum ma lupt cu o infectie virala, toate infectiile le-am tratat la medici specialisti nu dupa ureche.
deci ce pot face pt a preveni aceste infectii, sincer nu mai pot lua antibiotice, chiar daca fac antibiograma i-mi dau cipro, norflox, si alte antibiotice puternice, ma simt f rau de la ele si nici nu pot sa dorm in perioada cand le iau.

Deci, ce pot sa fac, ca sa scap de aceste dese infectii?
5 comentarii
0
26-10-2010, ora 19:18
Dr. Bogdan Cristian Ion
Medicina de urgenta, Constanta
Dr. Bogdan Cristian Ion
Poate ar trebui sa cautati infectii sistemice ce duc la imunosupresie, precum micoplasmozele. De regula micoplasmoza poate genera o serie de reactii adverse sub ciprofloxacina.

In cadrul spitalului Fundeni, sectia de Parazitologie, Dr. Gogoase, se face un screening ELISA la principalele microbacterioze.

Cu stima,
Dr. Bogdan Cristian Ion
Centrul de Medicina Hiperbara Constanta
0
04-06-2011, ora 15:14
Psih. Avram Mihaela
Nu este medic/terapeut
Psih. Avram Mihaela
buna ziua am hipotiroidie autoimuna si dn acest motiv manifest tot felul de racaceli si infectii la nivel urinar si respirator as dori un tratament pentru imunitate va multumesc anticipat
0
28-06-2012, ora 11:13
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Buna ziua! Pentru tratarea infectiilor iti recomand sa urmezi un program CERTIFICAT BIO dupa cum urmeaza: Life Impulse Garlic and Parsley (Se recomanda 1-2 capsule gelatinoase pe zi. Preferabil a se consuma in timpul meselor)
Beneficiu principal: scade tensiunea arteriala si colesterolul Beneficiu secundar: antiseptic si antibacterian Recomandari: "¢ creste capacitatea organismului de a lupta impotriva bacteriilor si virusilor; "¢ fortifiant general; "¢
Si intarirea imunitatii cu Life Impulse cu NONI BIO - vitalizant (2 linguri/zi in fiecare dimineata pe stomacul gol cu 30 minute inainte de masa). Lingura sa fie din plastic/lemn, nu inox/metalica, deoarece este un suc organic si isi pierde din proprietati/oxideaza. Este un supliment alimentar din fruct de Noni, care imbunatateste starea generala si revitalizeaza corpul si mintea. Bun energizant care actioneaza optim asupra sistemului nervos, crescand capacitatea de concentrare. Prin proprietatile sale de stimulare a sistemului imunitar este ideal pentru sustinerea proceselor de vindecare naturale ale corpului si pentru protectia organsimului de factorii externi nocivi. Recomandari: "¢ energizant - intareste sistemul imunitar; "¢ reduce stresul; "¢ regleaza tensiunea arteriala; "¢ amelioreaza simptomele artritei; "¢ antioxidant si antiinflamator; "¢ indicat pentru combaterea insomniei; "¢ pentru ameliorarea tulburarilor digestive; "¢ amelioreaza simptomele artritei.Cura se tine timp de 3 luni de zile. Succes si nu mai folosi antibiotice, deoarece acestea iti scad imunitatea si organismul cedeaza rapid si este mai receptiv la bacterii/virusi. Ma tii la curent cu evolutia ta! Iar pentru tiroida, recomand acelasi program, deoarece SUCUL NONI este antiinflamator, anticancerigen, antiseptic, antitumoral, antitiroidian, antidiabetic, analgezic, antiviral, hipotensiv, stimuleaza sistemul imun, reglator al ciclului menstrual, al tulburarilor gastro-intestinale si cardiovasculare.Gasesti produsele doar la farmaciile naturiste si ceri doar produsele producatorului BIO LIFE-CARE (asa sa scrie pe ambalajul suplimentelor). Daca nu le gasesti, imi dai mesaj.
0
07-07-2012, ora 14:35
iulia2383
Nu este medic/terapeut
iulia2383
Buna ziua!
Am si eu o problema legata de raceli fracvente si o mare sensibilitate la frig. Am o faringita cronica care se acutizeaza la orice fel de mancare sau lichid rece si plus de asta fac des infectii urinare sau racesc la plamani. Nu stiu ce este nici pana acum desi am problema asta de 6 ani si am fost la diversi medici fiecare dandu-mi tratamente simptomatice. Ceea ce imi iese la analize este o candidoza linguala si chiar candidoza in sange. Am urmat tratament pentru candidoza bucala functie de antifungigrama si nimic, nu se trateaza. Nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai fac. Sunt stresata de orice diferenta de temperatura pentru ca racesc imediat. Va rog sa ma ajutati cu un sfat...cui as putea sa ma mai adresez. Mentionez ca sunt din Iasi. Multumesc!
0
08-07-2012, ora 10:47
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Buna ziua! Urmati programul Certificat Bio mentionat anterior! Exact cum i-am recomandat si persoanei respective timp de 3 luni si nu mai folositi pasta de dinti care sa contina fluor, ca acea pasta de dinti este toxica pentru cavitatea dvs bucala in acest moment. Va recomand Pasta de dinti BIO cu rozmarin Logon(periaj de 3 ori/zi si dimineata clatirea cavitatii bucale cu Apa de gura BIO cu extract din plante Logona (Dupa periaj, adaugati 4-10 picaturi intr-un pahar cu apa si clatiti foarte bine cavitatea bucala, nu inghititi. Pentru uz frecvent). Aceasta Apa de gura improspateaza respiratia si are o actiune antibacteriana asupra cavitatii bucale, impiedicand aparitia cariilor. Salvia, propolisul si uleiurile esentiale ingrijesc gingiile si asigura o respiratie proaspata, este special pentru infectii. Combinatia concentrata din plante are un puternic efect antibacterian, ceea ce impiedica formarea respiratiei neplacute si a depozitelor dentare.O zi buna si sanatate! P.S.: Eliminati sub orice forma antibioticele chimice si tratati-va doar natural si cu produse, suplimente alimentare certificate bio. Reactia adversa a medicatiilor alopate, va ofera acest disconfort al sanatatii!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un simplu simplu obicei ar putea ajuta la evitarea infecÈ›iilor urinare
  • Antibioticele are putea fi soluÈ›ia pentru ameliorarea durerilor cronice ale vezicii urinare (Studiu)
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • Amigdale cu puroi - cauze È™i tratament
  •