fetita de 3 luni -4800kg

17-03-2010
yoanyna
Nu este medic/terapeut
yoanyna
buna fetita mea are 3 luni si s nascut cu 3170 la 39 sapt si 44 cm zic medici, acum are 59 cma crescut cu cite 4 cm de la 1 la2 luni si de la 2 la 3 luni, dar creste putin in greutate.la 2 luni -4360kg, iar la 3 luni-4800kg(440gr).maninca aprox 120ml la 3 ore si jum, dar nu la fiecare masa maninca atit.Pediatra mi-a spus ca a crescut cam putin n greutate, dar a crescut bine in inaltime, si mi-a recomoandat o analiza de urina a fetitei.As vrea sa stiu care este legatura dintre cresterea mica in greutate si proba de urina?si ce greutate ar trebui sa aiba aproximativ la 3 luni
2 comentarii
0
19-03-2010, ora 05:26
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Ar trebui sa aiba in jur de 5400 g, e putin probabil sa fie vorba de o infectie urinara in absenta febrei. Ar fi utila o hemoleucograma si administrarea de Ferrum Haussman 5 pic pe zi si Vitamina C 3 pic pe zi.
0
23-03-2010, ora 12:28
andreeaaky
Nu este medic/terapeut
andreeaaky
buna ziua,
am un baiat de 3 luni care are 8800 de gr si mi-a spus doctora pediatra sa-i schim laptele, sa-i dau novalact(eu ii dau nan 1)(s-a nascut cu 4510 gr si 59 cm)nu stiu ce sa-i fac pt ca o alta doctora mi-a spus sa merg cu nan.mie una novalact nu m-i se pare extraordinar de bun.ce fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul