fetita de 5 anisori transpira pe spate

22-03-2013
vera_2209
Nu este medic/terapeut
vera_2209
Am o fetita de 5 anisori care transpira pe spate atat noaptea cat si ziua fara a face prea mult efort. Recunosc ca este destul de cald si in casa (fara voia noastra) si de asemenea nici nu sta doua minute. Care poate fi cauza?
2 comentarii
0
23-03-2013, ora 08:10
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
daca este cald in casa sigur transpira oricine. daca copilul nu sta locului chiar daca nu ridica cine stie ce obiecte si nu face efort urias iar poate sa transpire. evident probabil copilul dvs este si supraimbracat, asa cum face oricine. (sigur are si maieu, 2 bluze, dress si pantalonas). puteti sa mai limitati numarul de haine si sa faceti in casa 25 grade, cred ca este suficient. aerisiti, schimbati copilul, hidratati-o cum trebuie si atat. nici nu trebuie mai mult.
0
23-03-2013, ora 14:30
vera_2209
Nu este medic/terapeut
vera_2209
copilul nu este imbracat asa cum precizati dvs pentru ca daca la-si fi tionut asa insemna ca am eu o pb si nu el, fetita sta in casa in pantaloni scurti si tricou.Iar cu aerisitul se face acest lucru pentru ca asa e normal dar fiind cald in casa in 10-15 min se face la loc iar cand ai copil nu iti permiti sa deschizi geamul la fiecare 15 min.Tinem un geam rabatat tot tiplul intr-o camera unde nu sta ea.Vroiam sa stiu daca mai sunt cazuri asemanatoare cu al meu si speram sa primesc si un raspuns specializat de la un doctor sau mai bine zis de la un alt medic deoarece medicul de familie a dat vina pe caldura din casa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul