forumisti indisciplinati

Buna ziua!
As avea si eu o propunere, daca se poate ca acele persoane care perturba participarea altor colegi de topic sa fie banati.
Pe topicul 'GRUP DE SUPORT PENTRU TOC-CAP15', un anume david27 ne jigneste zilnic pe noi, ceilalti, iar domnii administratori nu fac altceva decat sa stearga mizeriile scrise de el.
Oare nu exista si optiunea banare? E normal sa ii se permita atatea magarii??
Haideti sa pastram un anumit nivel de civilizatie, ca nu suntem la usa cortului.
Multumesc!
As avea si eu o propunere, daca se poate ca acele persoane care perturba participarea altor colegi de topic sa fie banati.
Pe topicul 'GRUP DE SUPORT PENTRU TOC-CAP15', un anume david27 ne jigneste zilnic pe noi, ceilalti, iar domnii administratori nu fac altceva decat sa stearga mizeriile scrise de el.
Oare nu exista si optiunea banare? E normal sa ii se permita atatea magarii??
Haideti sa pastram un anumit nivel de civilizatie, ca nu suntem la usa cortului.
Multumesc!
2 comentarii

Pe forumul mai sus mentionat se jigneste la greu, chiar nu se poate face ceva in acest sens?
Incep sa cred ca denumirea forumului "romedic", nu se mai justifica in acest caz..
Incep sa cred ca denumirea forumului "romedic", nu se mai justifica in acest caz..

@ katy_p
Raporteaza la contact Romedic, coltul din dreapta sus, pe cine consideri, prin formularul de e-mail.
Raporteaza la contact Romedic, coltul din dreapta sus, pe cine consideri, prin formularul de e-mail.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Poziția Laterală de Siguranță
- 0Sa putem mentiona persoana careia ii adresam comentarii
- 0RMN
- 0AVERTIZARE Marian Balcu
- 2Ar trebui sa...
- 2Ștergere întrebări
- 3Utilizare diacritice
- 1O intrebare despre mesajele private
- 0Sters punctul 2.17 din regulament (care interzice discutiile religioase)
- 2PT ECHIPA ROmedic