Fractura col femural neoperata
Buna ziua,
In luna ianuarie ac, soacra mea in varsta de 82 ani a cazut si are fracura de col femural gr.IV.
A refuzat sa i se faca operatie, iar in prezent, adica dupa 3 luni este tot imobilizata la pat, greu se redica uneori pe marginea patului, iar uneori face cativa pasi cu cadrul metalic doar sustinuta de cineva din spate.
As dori sa imi spuneti ce sanse ar fi ca pe viitor sa se poata deplasa singura cu cadrul, sa poata utiliza singura toaleta, momentan fiind tot cu scutece.
Mentionez ca nu sufera de alte boli cronice., iar tonusul e foarte bun.
Va doresc o zi frumoasa!
In luna ianuarie ac, soacra mea in varsta de 82 ani a cazut si are fracura de col femural gr.IV.
A refuzat sa i se faca operatie, iar in prezent, adica dupa 3 luni este tot imobilizata la pat, greu se redica uneori pe marginea patului, iar uneori face cativa pasi cu cadrul metalic doar sustinuta de cineva din spate.
As dori sa imi spuneti ce sanse ar fi ca pe viitor sa se poata deplasa singura cu cadrul, sa poata utiliza singura toaleta, momentan fiind tot cu scutece.
Mentionez ca nu sufera de alte boli cronice., iar tonusul e foarte bun.
Va doresc o zi frumoasa!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Despre persoane mai in varsta. peste 70 ani
- 0Sugestie imp pentru pers vârstnice cu de incontinenta de fecale, fara cea de urina.
- 0Orice sfat ar fi de ajutor
- 0Degenerescenta maculara si cataracta
- 3Abordarea pacientului cu dementa senila
- 0Terapia Bowen
- 0Despre batrani. Afectarea memoriei pe termen scurt
- 3Ulcer varicos batrana 80 ani cardiaca
- 6Dementa senila
- 1Dementa senila