Fractura mandibula

08-10-2009
svejk
Nu este medic/terapeut
svejk
In luna iunie a acestui an am suferit un politraumatism prin accident rutier, printre care si fracura de mandibula, focarul era pe 4.3. Am fost operat si m-i s-au pus doua placute cu 8 suruburi la clinica BMF 2 din Cluj-Napoca. Am mai multe nelamuriri: Este normal discomfortul de care am parte (o durere in zona barbiei, dintele 4.4 ma cam jeneaza la inchiderea gurii, iar cam cat este nevoie de purtarea acestor placute, cam in cat tip se consolideaza osul si pot sa le scot? Cu mult respect, Valentin P.
1 comentarii
0
24-02-2012, ora 23:28
lilyanne_b88
Nu este medic/terapeut
lilyanne_b88
Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: