Fragmente de mucoasa bronsica cu infiltrate neoplazice de carcenom epidemoid
BUna ziua,
Tatal meu a fost diagnosticat cu ' Fragmente de mucoasa bronsica cu infiltrate neoplazice de carcenom epidemoid, slab diferentiat '
As dori sa stiu care sunt sansele pentru un astfel de cancer, care este tratamentul recomandat si ce medic ( sau institut ) este cel mai bun in acest domeniu...nu conteaza unde in tara. Noi locuim in Pitesti dar mergem pentru tratament/ diagnostic la Bucuresti...
Multumesc.
Tatal meu a fost diagnosticat cu ' Fragmente de mucoasa bronsica cu infiltrate neoplazice de carcenom epidemoid, slab diferentiat '
As dori sa stiu care sunt sansele pentru un astfel de cancer, care este tratamentul recomandat si ce medic ( sau institut ) este cel mai bun in acest domeniu...nu conteaza unde in tara. Noi locuim in Pitesti dar mergem pentru tratament/ diagnostic la Bucuresti...
Multumesc.
2 comentarii
Daca tot vreti sa mergeti la Bucuresti,
am urmarit la tv pe B1 o emisiune cu invitati: dr. Bacanu din Bucuresti si dr. Fabian Fehlauer din Hamburg (cred) si pentru detalii la ceeace va intereseaza puteti sa intrati pe:
doctorb1@b1tv.ro emisiunea de dumineca 4 decembrie 2011 ora 20.00
sau
facebook.com/DoctorB1TV
si aflati TOT ceeace va intereseaza...SANSELE SUNT MARI de BINE!!!...asa ziceau..
prin metoda CYBERKNIFE- o metoda noninvaziva pentru toate formele..mai putin pt. stomac..-
Sanatate si s-auzim de BINE.
Doamne ajuta!
am urmarit la tv pe B1 o emisiune cu invitati: dr. Bacanu din Bucuresti si dr. Fabian Fehlauer din Hamburg (cred) si pentru detalii la ceeace va intereseaza puteti sa intrati pe:
doctorb1@b1tv.ro emisiunea de dumineca 4 decembrie 2011 ora 20.00
sau
facebook.com/DoctorB1TV
si aflati TOT ceeace va intereseaza...SANSELE SUNT MARI de BINE!!!...asa ziceau..
prin metoda CYBERKNIFE- o metoda noninvaziva pentru toate formele..mai putin pt. stomac..-
Sanatate si s-auzim de BINE.
Doamne ajuta!
miruna74, rezultatul buletinului histopatologic pe care l-ai mentionat tu certifica diagnosticul de cancer bronhopulmonar, intr-o forma chiar relativ agresiva, se poate spune. din pacate despre sanse/prognostic si chiar toate variantele de tratament, nu se poate vorbi pana nu ai si o STADIALIZARE, adica stadiul de la I la IV, pe baza codului T N M. asta se poate face abia cand are si el un examen COMPUTER TOMOGRAF macar (adica un CT) de torace si abdomen superior, si, in functie de necesitate, o scintigrafie osoasa (daca are dureri osoase) si poate chiar un RM sau CT cerebral.
ce elemente de acestea detineti sau cand urmeaza sa faceti urmatoarele investigatii ? a facut macar o ecografie de abdomen si o radiografie de plamani ?
dincolo de lucrurile astea, tratamentul este destul de standardizat, in functie de extensia bolii si starea pacientului. in orice clinica poate primi tratament, inclusiv IOB-Fundeni, Coltea, Elias, etc.
ce elemente de acestea detineti sau cand urmeaza sa faceti urmatoarele investigatii ? a facut macar o ecografie de abdomen si o radiografie de plamani ?
dincolo de lucrurile astea, tratamentul este destul de standardizat, in functie de extensia bolii si starea pacientului. in orice clinica poate primi tratament, inclusiv IOB-Fundeni, Coltea, Elias, etc.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.
- 0Cancer băiat 14 Ani?