gamba marita
Urgent!!! nu stiu din ce motiv, gamba de la piciorul stang a inceput sa mi se dezvolte mai repede decat cea de la piciorul drept.se poate face o operatie de micsorare?cat ar putea costa o astfel de operatie?
2 comentarii
Cereti un consult medicului dumneavoastra de familie caci s-ar putea sa fie ceva mai complicat, de origine venoasa, limfatica, parazitara, metabolica, etc
Buna, prietenul meu lucreaza de 2 saptamani in conditii grele - adica ridica greutati, urca cu ele pe scara etc.pana acum a avut munca sedentara si are 31 de ani...cred ca nu ii este usor...problema este ca de 2 zile am observat ca i s-a marit exagerat de mult gamba stanga si o simte incordata la modul ca daca ar vrea sa incordeze gamba nu simte ca ar putea...din seara aceasta am inceput sa ii fac masaj cu antiinflamator dar probabil ca pana la vederea unei imbunatatiri ar mai putea trece ceva timp. Va rog recomandari daca se poate fara prezenta la doctor (nefiind in Romania un control ar fi undeva la vreo 200 euro) cel putin pentru 1 saptamana sa incercam ceva tratamente...
Multumesc anticipat,
Cu stima
Carmina
Multumesc anticipat,
Cu stima
Carmina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 3Fractura deschisa de gamba cu deplasare
- 88Contuzie picior
- 10probleme cu picioarele in special cu gamba dreapta!
- 4ce pot sa am ruptura sau intindere musculara
- 7nerv sectionat
- 6fractura de gamba - sfaturi
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 7Ruptura LIA urmata de fractura gambă dreaptă cu deplasare
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 3Durere muschi gambe
- 2operata tumora gamba
- 3Galme pe gamba
- 7Durere picioare
- 2Fractura gamba
- 0Simt picioarele "obosite"
- 3Durere pulpe
Mai multe informații despre: Gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: