Ganglion umflat
Buna ziua. De aproximativ o săptămână ma confrunt cu o problema, mai exact, în partea dreaptă, inghinal, resimt niste ganglioni umflati. Sunt nedurerosi, mobili, dar dupa ce ii palpez zona adiacenta lor incepe sa doara, insa difuz. Uneori, fara sa ii ating, am senzatii de arsura subcutanata, alteori nu simt nimic. Zona nu are nicio modificare de culoare, insa coapsa dreapta a inceput sa se mareasca in volum de astazi, insa destul de putin. Tin sa precizez ca am avut o epididimita acum aproximativ 2 luni, a trecut netratata, iar uneori simt o sensibilitate a testiculului care e de aceeasi parte cu imflamatia actuala a ganglionilor. Totusi, n-as baga mana in foc ca asta sa fie cauza problemei mele. Totodata, la nivelul axilei drepte simt un oarecare discomfort, ganglionii din aceasta regiune nu sunt imflamati, dar nervii sunt putin tensionati, in special cel ulnar, care doare pe.tot traiectul sau. Aceasta problema amai avut-o mai de mult, dar a trecut. In continuare nu as sugera ca si aceasta problema ar avea vreo legatura cu inflamatia ingjinala. Am vorbit cu dr. de familie, insa momentan nu locuiesc in orasul in care acesta activeaza si nu am putut sa ne intalnim. Mi-a sugerat sa iau augmentin si ketonal cateva zile, insa simptomele ma fac sa ma gandesc la prezenta unor limfoame si sunt foarte tulburat.
1 comentarii
Pentru ganglioni cu probleme va adresati unui medic de Boli infectioase. Nu va puneti singur diagnosticul de pe net ca nu faceti bine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara