GANGLIONI LIMFATICI

22-07-2010
educatoarea
Nu este medic/terapeut
educatoarea
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti, termenul de ganglioni limfatici submandibulari este sinonim cu limfonoduli submandibulari, sau acestia din urma sunt formatiuni tumorale?
3 comentarii
0
23-07-2010, ora 10:23
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Da, ganglionii limfatici mai sunt denumiti si limfonodului ; numai bine
0
23-07-2010, ora 14:44
educatoarea
Nu este medic/terapeut
educatoarea
Multumesc mult, d-na doctor, sa aveti parte de o vara placuta!
0
23-07-2010, ora 20:54
maryymeda
Nu este medic/terapeut
maryymeda
doamna doctora am sa va rog sa ma indrumati ce sa fac. am 30 de ani...povestea mea a inceput acum 4 ani cu o durere la sinusul stang de langa obraz.am facut tomografie si nu era nimik am fost la dentist si nici acolo nimik am facut analize si erau toate bune.pe urma durerile s-au agravat cu stari de rau temperatura corpului 37, 2 calduri in tot corpul dureri ingrozitoare de picioare incheieturi la ceafa si in gat, am facut alte sute de analize de reumatism, tiroidiene dar toate ieseau bune.aceste simprome le am si acum dupa 4 ani cand apar cand trec, am observat ca am ceva ganglioni pe piciore sub piele mai umflati si durerosi dar nu sunt vizibili se simt numai la atingere.toti doctorii la care am fost in Romania.Italia si Norvegia si toti ma trimit la psihiatru.am fost si acolo dar mi-a spus ca durerile pe care le am nu sunt pe fond psihic.ma mananca piele, cateodata simt ca ma arde.ieri am fost iar la medic si m-a trimis sa fac un eco dopler venos.eu cred ca toate aceste simptome sunt legate de sistemul limfatic.acum nu sunt in tara iar doctotii de aici lasa de dorit de aceia apelez cu urgenta la dumneavoastra.durerile inainte erau mai mult pe piciorul stang iar acum incep si pe dreptul.cu mii de multumiri
Adaugă un comentariu / răspuns