Ganglioni umflati hiv
Buna de 1 luna am avut un contact sexual neprotejat oral, si sunt foarte speriat deoarece am ganglioni umflati, (din cate am citit nu se ia prin saliva, si nu am avut rani, sau ceva de genu sa curga sange, nici ea), dar nu sunt asa mari, adica nu stiu sigur daca sunt umflati tot iam pipait in fiecare zi, mi-am facut un tic, si vreau sa stiu daca se mai pot umfla ganglioni si de la alte boli, sau numa la hiv se umfla?
3 comentarii
Am citit ca poti sa iti faci profilaxia post expunere, adica tratament dupa expunere la hiv, dar numa la 48-72 de ore de la expunere, mai are sens daca il incep acum dupa 1 luna?
Se mai intampla sa ai ganglionii umflati, nu-i nimic asa grav si sigur nu ai luat HIV, nu te mai stresa. Ganglionii umflati nu sunt un semn clar ca ai avea HIV, daca ai o mica bubita pe buza ori in gura atunci ti se pot inflama, ori daca ai fost racit, ori diferite bacterii pot cauza inflamatia lor.
Mie mi se inflamau ganglionii inghinali periodic cand eram virgina, si sigur nu aveam niciun HIV.
Daca vrei sa stii daca ai HIV mergi si fa-ti un test la 6 luni de la presupusul contact, pana atunci nu te mai gandi la prostii si nu te mai stresa, oricum nu mai poti face nimic daca ai avea acel virus.
Mie mi se inflamau ganglionii inghinali periodic cand eram virgina, si sigur nu aveam niciun HIV.
Daca vrei sa stii daca ai HIV mergi si fa-ti un test la 6 luni de la presupusul contact, pana atunci nu te mai gandi la prostii si nu te mai stresa, oricum nu mai poti face nimic daca ai avea acel virus.
Am o mica urma pe limba, mai diferita de restu limbi, ceva gen mai rosiatic, maro.Multumesc, o sa ma duc sa imi fac testul peste 2 luni.Dar eu cred ca nu am nimic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Toxoplasmoza
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella