Gasirea întrebarilor si raspunsurilor
Am postat o întrebare pe 26.01 în legatura cu esofagita. Acum nu o gasesc nici cu raspuns nici fara. Unde sa o caut? Cred ca întrebarilor ar trebui sa li se atribuie un numar care sa se comunice autorului si ulterior, tastând numarul aceste sa ajunga la întrebare. Am vazut asa ceva la un site de anunturi.
Multumesc
Adriana44
Multumesc
Adriana44
6 comentarii
din cate se vede ai postat pana acum 2 subiecte: acesta" gasirea intrebarilor si raspunsurilor" si acesta" Daca si în ce conditii trebuie sa iau -Controloc 40mg- "care este din data de 27.01
esti sigura ca aceela de care zici tu din 26.01 dupa ce l-ai scris ai dat trimite ?
esti sigura ca aceela de care zici tu din 26.01 dupa ce l-ai scris ai dat trimite ?
Draga adriana44, pt a-ti gasi subiectele deschise, dai un click pe id-ul tau sau cand te loghezi pe forum dai click pe "modificati profilul dumneavoastra"!In al 2-lea rand, subiectul postat de tine in leg.cu esofagita este postat in data de 27.01!Si pt cunostintele tale pe viitor, orice subiect deschis care nu are nici un comentariu postat, se sterge automat dupa o anumita perioada de timp!!In speranta ca te-am lamurit, iti doresc numai bine!
Sa înteleg ca daca la întrebare nu se raspunde într-o singura zi, întrebarea se sterge, sau gresesc?
O perioada de timp inseamna poate si cateva luni!!Dupa o zi nu se sterge nimic!
Draga Jaquelinne,
vad eu ca nu vorbim aceeasi limba. Pai mai sus mi-ai scris ca se sterg întrebarile fara raspuns. Apoi ai spus ca se sterg dupa câteva luni. Atunci unde gasesc întrebarea pusa de mine pe 27. 01.2009, deci de câteva zile?
vad eu ca nu vorbim aceeasi limba. Pai mai sus mi-ai scris ca se sterg întrebarile fara raspuns. Apoi ai spus ca se sterg dupa câteva luni. Atunci unde gasesc întrebarea pusa de mine pe 27. 01.2009, deci de câteva zile?
Cred ca daca citesti mai ATENTA primul meu mesaj postat, o sa intelegi, daca nu iti scriu cu litere de tipar ca poate vezi mai bine!!!Eu am spus asa:ORICE SUBIECT DESCHIS CARE NU ARE NICI UN COMENTARIU POSTAT, SE STERGE AUTOMAT DUPA O ANUMITA PERIOADA DE TIMP!!!!!Perioada de timp = 1 luna, 2 luni sau depinde cum este setat serverul!!!! Acum ai inteles??Daca nu o sa iti mai repet!!
Si 2 : Am spus ca subiectele deschise de tine le poti vedea daca DAI UN CLICK pe ID-ul TAU!!!!! Nici acum nu este clar???
Ca mai degraba vad eu ca vorbim impreuna si ne intelegem separat!!!!!!!!
Si 2 : Am spus ca subiectele deschise de tine le poti vedea daca DAI UN CLICK pe ID-ul TAU!!!!! Nici acum nu este clar???
Ca mai degraba vad eu ca vorbim impreuna si ne intelegem separat!!!!!!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Multe reclame
- 2Aluniță dureroasa
- 0Poziția Laterală de Siguranță
- 1Sa putem mentiona persoana careia ii adresam comentarii
- 0RMN
- 0AVERTIZARE Marian Balcu
- 2Ar trebui sa...
- 2Ștergere întrebări
- 3Utilizare diacritice
- 1O intrebare despre mesajele private
Mai multe informații despre: