gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?

am 29 ani si ma confrunt cu o problema la nivelul gingiilor. as dori sa-mi spuneti daca este vorba despre paradontoza. gingiile nu-mi sangereaza, dar sub acestea, am gaura in dinte.ce ma sfatuiti?multumesc.
3 comentarii

vă sugerez să mergeţi la stomatolog, poate e o carie la nivelul rădăcinei dintelui

nu este carie.medicul stomatolog mi-a zis ca e paradontoza si mi-a recomandat sa folosesc pasta de dinti paradontox si apa de gura corsodyl.e suficient?
da sunt ingrijorata.un alt tratament?deasemenea mi-a zis ca acele gauri sunt defapt radacinile care coboara, deoarece gingiile se retrag.nu stiu ce sa fac.ce-mi recomandati?
multumesc
da sunt ingrijorata.un alt tratament?deasemenea mi-a zis ca acele gauri sunt defapt radacinile care coboara, deoarece gingiile se retrag.nu stiu ce sa fac.ce-mi recomandati?
multumesc

Din pacate, medicul incearca sa trateze ceva ce nu cunoaste. In primul rand parodontoza nu se manifesteaza sub forma de o gaura in dinte, iar in al doilea rand parodontoza este in majoritatea cazurilor generalizata, nu numai la un singur dinte. Schimbati medicul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere insuportabila de gingie
- 3gingivita? paradontoza?
- 1retragere gingii
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 3Gingia dupa operatie
- 5inceput usor de retragere a gingiei
- 6gingii care sangereaza
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi
- 1Paradontoza - ce varianta sa aleg?
- 0Umflatura gingie
- 5Gingie dureroasa
- 2Parodontoza
- 0Parodontoza stare avansata
- 3Dureri mari la gingie!!
- 1Presiune la nivelul gingiei
- 0Tratamentul paradontozei cu laser
- 0Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
Mai multe informații despre: paradontoza gingia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: