gravida am escherichia coli si atb g negativ vitek

23-04-2011
denisa1993
Nu este medic/terapeut
denisa1993
gravida in 25 de saptamani am facut urocultura deoarece am o infectie urinara si candida la analizele uroculturi mia iesit escherichia coli si in dreptul ei scrie ampicillin-s amoxicillin/clavulanic acis-s si multe altele de genul acesta la ATB G NEGATIV VITEK scrie la fel imipenem-s amikacin-s si multe altele.as dori sa stiu ce inseamna asta?poate dauna copilului cu ce le pot trata?medicul meu de familie este o femeia care imi spune mereu ca nu e nimic si cu ceai codita soricelului imi trece.mentionez ca e posibil sa sufar de ani de zile de aceasta boala...va multumesc si astept un raspuns urgent.
1 comentarii
0
23-04-2011, ora 13:32
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

Chiar NU te juca cu viata viitorului tau bebe...

mergi la medicul ginecolog cu care, vei naste si...spune-i adevarul...adevarat...si

DOAR el,
poate hotari ce si cum sa iei...

lasa medicul de familie...IN CAZUL TAU...

Sanatate si Un Paste linistit!
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul