Greutate bebelus

Bună ziua! Am o fetiță de 3 luni jumate născută cu 3.650gr si 52 cm, acum are 68 cm si 8.300gr. E ok sau e cam grăsuță? Alimentare mixtă adică sân și lapte praf. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
7 comentarii

In primele 4 luni sugarii adaugă~3 kg la greutatea de la naștere. Talia se măsoară pe pediometru(+16 cm mi se pare cam mult). Pediatru va preciza mai bine situația, din 3 in3 luni o analiză de etapă este necesară ! Succes !

Din 2 in 2 luni mergem la pediatru, eu am zis ca are aproximativ 68 dupa masura de la hainute, posibil sa fie mai putini cm. La ultimul control medicul pediatru a spus ca este ok. Eu pt greutate imi faceam griji. E cam mancacioasa dar nu cred ca mananca exagerat de mult. Poate fi alimentatia mixta o cauza ca ea in greutate mai mult?

Buna ziua
Da, fetita are, conform curbelor internationale de crestere, un plus in greutate de 1, 3 kg si in lungime 4 cm, fata de valorile maxime, pt varsta ei. Sanatate !
Da, fetita are, conform curbelor internationale de crestere, un plus in greutate de 1, 3 kg si in lungime 4 cm, fata de valorile maxime, pt varsta ei. Sanatate !

Ar trebuii să imi fac griji sau ce as putea face pe viitor? Mentionez ca e primul copil. Era mai mare in evolutie inca din timpul sarcinii

Incercati sa ramaneti doar pe laptele de mama. Daca se mentine trendul acesta de crestere in greutate si dupa 7 luni adresati-va medicului pt investigatii.

Buna ziua am un baietel de 11 luni sa născut cu o greutate de 2900 kg acum are 8000kg alaptat la san este foarte iute nu sta nici un minut intr-un loc e foarte activ nu are nici un semn ca ar avea ceva.. ce as putea face sa fie mai grăsuț mi se pare ca e cam slăbuț? De mâncat mananca bine..iaurt fructe carne ou (gălbenuș) ficat legume nu se prinde de el pe cât mananca

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 10despre copii - greutatea
- 51greutatea bebelusului
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 3probleme cu greutatea
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 2dezvoltarea bebelusului
- 3Bebe nu ia in greutate
- 4Nu ia in greutate
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 1Bebe sub greutate?
- 0Greutate gemeni
- 2Fetița la 2 luni si 2 săptămâni creste și scade in greutate.
- 3Greutate fetita 8 luni
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: