greutate bebelus 5 luni

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce masura este in regula ca un bebelus de 5 luni sa ia doar 30 de grame in doua saptamani. Cel mic s-a nascut cu 2, 840 kg si 50 de cm si acum are 7, 130 kg si 68 de cm, el fiind alaptat exclusiv la san.
Multumesc!
As dori sa stiu in ce masura este in regula ca un bebelus de 5 luni sa ia doar 30 de grame in doua saptamani. Cel mic s-a nascut cu 2, 840 kg si 50 de cm si acum are 7, 130 kg si 68 de cm, el fiind alaptat exclusiv la san.
Multumesc!
1 comentarii

Considerand doar cresterea in greutate, la 5 luni ar fi trebuit sa pluseze cu 3, 5 kg, dar in analiza:talie-greutate-varsta, ii lipsesc 6-700 gr.Un medic pediatru(care este bine sa consulte copilul din 3 in 3 luni)va poate da un sfat benefic.Succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 13Crestere in greutate
- 1crestere in greutate bebelus o luna
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 3luare in greutate la 3 luni
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 17Bebeluș care papa greu
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 4Greutate la 3 luni
- 2Bebelus de 5 luni jumatate