Greutate bebelus 5 luni si 3 saptamani
Buna ziua!
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
Am cântărit bebelysul de 5 luni si 3 săptămâni greutatea acestuia fiind de 8.420kg. La naștere a avut 3.550 si 50 cm, greutatea la ieșire maternitate 3.400kg. La ora actuala nu stiu exact ce lungime are estimez 70cm. Este alimentat cu lapte praf hipp1 organic 4 mese pe zi aproximativ 940 ml lapte. Nu am început diversificarea. Credeți ca greutatea este in regula? Muktumesc
2 comentarii
7500 este greutatea conform vârstei, dar evaluarea trebuie făcută și în funcție de talie. Fiind alimentat artificial este necesară începerea diversificării ! Succes !
Multumesc pt raspuns! As vrea sa va întreb la ce va referiti cand spuneți ca evaluarea tb făcută di în fct de talie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 3greutate bebelus
- 6copil 2 ani nu ia in greutate
- 3crestere in greutate bebelus
- 3Bebelus Nu ia in greutate
- 1Greutate bebe 6 luni
- 2Greutate bebe 6 luni 2 saptamani
- 0Greutatea copilului
- 1Greutate bebe
- 0Ajutați-mă - Băiețelul meu are 1luna și 2saptamani și are 4kg 270 greutate
- 4Greutate bebe 3 luni si 3 saptamanj
- 2Greutate normala la bebe de 3 luni
- 1Greutate bebelus 4 luni