Greutate normala la bebe de 3 luni

Bună ziua! Am o fetita de 2 luni și 3 săptămâni și cântărește 4.700 kg, la naștere a cântărit 3250 kg și am ieșit din maternitate cu 3050 kg. Am încercat sa ai dau completare după san și înainte de san, am schimbat mai multe tipuri de lapte și nu vrea sa suga decât de la san. Este vesela și nu plânge, greutate este una normala sau în parametrii. Ce ar trebui sa fac?
2 comentarii

Aveți un copil deștept ! Refuză laptele care nu-i pentru el ! Un medic pediatru va face raportul talie-greutate-varstā și vă va spune dacă este ceva de avut în vedere ! Succes !

Buna ziua Amy.Mary
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 2Fat cu greutate mica
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 5Nu ia in greutate
- 0buna ziua!bebe 6luni a inceput sa piarda in greutate
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 0Deficit de greutate
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg
- 0Bebelus la 7 luni. Scadere in greutate
- 1Greutate bebe
- 1Greutate sugar 3 luni
- 1Bebe 2 luni
- 3Prematur nu mai ia atat de mult in greutate
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate