Greutate normala la bebe de 3 luni
Bună ziua! Am o fetita de 2 luni și 3 săptămâni și cântărește 4.700 kg, la naștere a cântărit 3250 kg și am ieșit din maternitate cu 3050 kg. Am încercat sa ai dau completare după san și înainte de san, am schimbat mai multe tipuri de lapte și nu vrea sa suga decât de la san. Este vesela și nu plânge, greutate este una normala sau în parametrii. Ce ar trebui sa fac?
2 comentarii
Aveți un copil deștept ! Refuză laptele care nu-i pentru el ! Un medic pediatru va face raportul talie-greutate-varstā și vă va spune dacă este ceva de avut în vedere ! Succes !
Buna ziua Amy.Mary
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 3greutate in prima luna a sugarului
- 13Crestere in greutate
- 4greutate bebe 8 luni...
- 7Bebe prea slab?
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5Bebelus prea gras
- 4Varsaturi si scadere in greutate
- 4Greutatea bebelusului
- 0Greutatea bebelusului
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani