Greutate sugar 3 luni
Am un baietel ce face maine 3 luni. Are 8, 5kg si 67cm.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
1 comentarii
Dacă talia este corecta(+17 cm ?) ingrijorarea nu este așa de mare ! Nr.de mese/zi trebuie să fie 5, max.6; între 23 și 05-06 doar apă sau ceai neindulcit ! Cu începerea diversificării raportul greutate/talie/vârstă se va îmbunătăți !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 10greutate la 5 luni
- 22greutate bebelus 5 luni si o saptamana
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 2dezvoltarea bebelusului
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 0Greutate baietel 9l2s - 7.800kg
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 2Greutate bebelus 7 luni
- 0Ajutați-mă - Băiețelul meu are 1luna și 2saptamani și are 4kg 270 greutate
- 2Bebelusi 6 luni prematur greutate
- 1Bebe sub greutate?
- 3Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Greutate gemeni
- 3Alimentația bebelușului
- 1Fetita 8 luni nu ia in greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: