Greutate sugar 3 luni
Am un baietel ce face maine 3 luni. Are 8, 5kg si 67cm.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
1 comentarii
Dacă talia este corecta(+17 cm ?) ingrijorarea nu este așa de mare ! Nr.de mese/zi trebuie să fie 5, max.6; între 23 și 05-06 doar apă sau ceai neindulcit ! Cu începerea diversificării raportul greutate/talie/vârstă se va îmbunătăți !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita mea nu ia in greutate
- 17probleme cu greutatea
- 13Crestere in greutate
- 6nu ia in greutate
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 7greutatea unui bebelus de 1 luna
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 0Intrebare greutate băiețel de 6 luni și o săptămâna
- 1Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg
- 0Bebe 10 luni - greutate mica
- 0Greutate gemeni
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 2Fetița la 2 luni si 2 săptămâni creste și scade in greutate.
- 0Parere greutate fetiță de 12 luni
- 1Stagnarea greutății
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: