Greutate sugar 3 luni

Am un baietel ce face maine 3 luni. Are 8, 5kg si 67cm.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
Este alaptat la san, doar seara inainte de culcare mai primeste 60ml de lapte praf ca si completare pentru ca nu se satura. S-a nascut cu 3, 4kg si 50cm.
Imi fac griji ca a pus prea mult. De ieri am inceput sa ii adaug si ceai de musetel intre mese.
Nu mananca foarte des si la san sta maxim 15-20 min.
Seara adoarme pe la 8 si se trezeste in prima faza dupa 5 ore si apoi din 2 in 2 ore dar nu mananca mai mult de 5 min.
Scaune are doar la 4-5 zile dar nu este constipat. Probleme cu colicii nu am avut.
Cum sa fac cu alimentatia lui? Nu vreau sa cresc in copil cu probleme cu greutatea.
1 comentarii

Dacă talia este corecta(+17 cm ?) ingrijorarea nu este așa de mare ! Nr.de mese/zi trebuie să fie 5, max.6; între 23 și 05-06 doar apă sau ceai neindulcit ! Cu începerea diversificării raportul greutate/talie/vârstă se va îmbunătăți !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 13greutatea copilului de sase luni
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 4bebelus de 3 luni care nu ia in greutate
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5Nu ia in greutate
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 1greutatea la bebelus de 6 saptamani
- 1greutate bebelus 5 luni
- 2intrebare pediatru
- 8Bebe 6 luni
- 0Deficit de greutate
- 2Bebelus 4 luni 5560 gr