Greutatea bebelusului de 4 luni
Buna ziua, am o fetita de 4 luni jumate, la nastere a cantarit 3kg, iar acum cantareste 6100kg, intrebarea mea este daca greutatea ei este in regula ? Ar trebui sa incep si diversificarea? Mentionez faptul ca este alaptata exclusiv la san, iar la sfatul medicului de ai introduce supliment am facut asa dar ea nu vrea de nici o culoare si nici cum sa manance, la san mananca o data la 2 3 ore cam asa deoarece daca insist sa ii dau mai repede(dupa cum mi-a spus si medicul sa insist cu sanul daca nu vrea lapte praf) ori refuza ori se agita, este un copil foarte energic, nu are stare deloc nici macar cand mananca. Multumesc
2 comentarii
Buna seara
Fetita Dvs. are greutatea perfecta, conform curbei internationale de crestere. Nu am inteles de ce s-a pus problema suplimentarii cu L.P., dar nu are nevoie. Fiind alaptata fetita poate incepe diversificarea fara probleme. Sanatate !
Fetita Dvs. are greutatea perfecta, conform curbei internationale de crestere. Nu am inteles de ce s-a pus problema suplimentarii cu L.P., dar nu are nevoie. Fiind alaptata fetita poate incepe diversificarea fara probleme. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bebelus de 3 luni care nu ia in greutate
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 6nu ia in greutate
- 4greutate bebe 8 luni...
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 3greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 3Bebe nu ia in greutate
- 0Greutate bebe 5 luni
- 0Scadere in greutare. Va rog ajutor
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 0Bebe 7 luni
- 2Nu ia în greutate corespunzator
- 4Greutate bebe 3 luni si 3 saptamanj
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 1Stagnarea greutății
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: