greutatea si inaltimea potrivita
Buna ziua fetita mea are 8 luni si 5 zile s-a nascut de 3.400 kg de 51 cm, iar acum are 73 cm, si 9 kg, in ultimile zile nu prea manank, deabea acum ii iese un dintisor iar fontanela nu s-a inchis, ii dau vigantol 3 pic/zi, nu o alaptez si nici nu am alaptato decat 2 saptamani, ii dau formula de continuitate milupa 3 si cereale milupa, diversificarea am inceput-o de la 5 luni, din cauza ca se constipa si are imunitatea scazuta(raceste foarte repede) ii mai dau si colostrum probiotic iar din cand in cand debridat. a-si dori sa stiu daca are greutatea si lungimea normala si daca ar trebui sa ii dau mai mult vigantol sau calciu? va multumesc!!!!!!
3 comentarii
La varsta asta fetitele ar trebui sa cantareasca intre 7, 260-9, 080 kg si sa aiba inaltimea cuprinsa in intervalul 65 -73 cm. Vigantolul si/sau calciul se administreaza/ intrerup de catre medicul care monitorizeaza copilul, nu este recomandat sa cereti sfaturi de genul asta online.
stiinda ca pe acest site raspund si medici in acest domeniu de-aia am adresat aceasta intrebare...oricum multumesc pentru raspuns.
Un medic iti va raspunde acelasi lucru...calciul si vigantolul se dau personalizat, in functie de istoricul medical al fiecarui copil
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 6sugar 7 luni sub greutate
- 13Lipsa poftei de mancare
- 17probleme cu greutatea
- 4greutatea la 4 luni
- 3Bebe 2 luni are 5, 000 kg...este o greutate buna pentru cat timp are?
- 4cate kg trebuie sa aiba un bebe la 11 luni?
- 2greutatea unui bebe de 11 luni
- 2dezvoltarea bebelusului
- 5Bebelus prea gras
- 2Cresterea in greutate
- 1Greutate bebe 6 luni
- 2Greutate bebe 6 luni 2 saptamani
- 1Bebe nu mai ia în greutate
- 0Înălțime bebe
- 0Bebe 7 +
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 1Bebe nu ia in greutate