Grile reatestare AMG as dori
30 comentarii

As putea sa primesc si eu, dar pt asistenf de farmacie?

As dori si eu testele pt asistenti medicali generalisti.mi le poate trimite cineva.va rog ?

Va rog, ma ajutati si pe mine cu grilele ptr reatestare asistenti medicali generalisti.
Va multumesc !
Va multumesc !

Buna seara! As dori si eu sa imi trimite ti grilele de reatestare pentru asistenți medicali generalisti! Mulțumesc frumos

Va rog as putea primi si eu testele de reatestare asistent medical generalist. multumesc!

Buna seara! As dori si eu sa imi trimite ti grilele de reatestare pentru asistenți medicali generalisti! Mulțumesc frumos

Cine Ma poate ajuta ca sa găsesc teste grila pt reatestarea asistent medical laborator clinic!multumesc

Buna ziua, as dori si eu grilele pt reatestarea competentelor pt asistent medical generalist. Mulțumesc!

Buna seara, imi trimiteți va rog frumos si mie testele pentru examenul de reatestare?

Am uitat să menționez că imi trebuie pentru asistent medical generalist. Va multumesc.

Buna ziua! Vreau anul acesta sa intru la AMG Ovidius! Stiti se da cumva o simulare inainte?
Ma puteti ajuta va rog cu testele grila? daca au si raspusurile va sunt recunoscatoare!
Va multumesc anticipat!!!
Ma puteti ajuta va rog cu testele grila? daca au si raspusurile va sunt recunoscatoare!
Va multumesc anticipat!!!

Buna ziua,
As dori si eu, va rog, grilele pentru reatestare asistent medical generalist.
Va multumesc!
As dori si eu, va rog, grilele pentru reatestare asistent medical generalist.
Va multumesc!

Doresc si eu testele pt.reatestare asistenti generalist din 2019

Buna, ai primit testele??dacă le ai mi le trimiți si mie te rog.

Testele pt reatestare sunt standard? Voi, cele care ați mai dat, ce ne puteti spune!! ??este cineva Din Ploiești pe aici??

Buna,
Are cineva testele pt.reatestarea diplomei de AMG?
Sau stie cineva un site unde se gasesc aceste teste?
Multumesc
Are cineva testele pt.reatestarea diplomei de AMG?
Sau stie cineva un site unde se gasesc aceste teste?
Multumesc

Buna seara, ma puteti ajuta cu testele grila pentru reatestare asistenti medicali generalisti!! Va rog, mi- le poate trimite cineva?? Multumesc!!

Buna, doresc si eu teste grila pentru reatestare profesional AMG.Multumesc

Va rog sa mi spuneti cele care a-ți sustinut examen la oammr ptr reatestare profesionala.
Am terminat stagiul de 3 luni si acum urmeaza sa sustin un examen.
De unde pot face rost de teste.
Multumiri si aprecieri.
Am terminat stagiul de 3 luni si acum urmeaza sa sustin un examen.
De unde pot face rost de teste.
Multumiri si aprecieri.

Buna seara, ati reusit sa faceti rost de testele grila pentru reatestare asistent medical?Mi le-ați putea trimite si mie?

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, testele grila pentru reatestare asistent medica sunt unice pe tara? mi le puteti trimite si mie pe cele de anul acesta (2021)? Multumesc!

Buna ziua,
Dacă aveți testele pentru reatestarea asistent generalist le-as dori și eu, va rog frumos.Am terminat stagiul și aștept sa ma sune pentru examen.
Dacă aveți testele pentru reatestarea asistent generalist le-as dori și eu, va rog frumos.Am terminat stagiul și aștept sa ma sune pentru examen.

Buna ziua!ma puteti ajuta, va rog, cu testele pentru reatestare asistent medical generalist 2021?multumesc anticipat!

A-și dori și eu teste dar pentru Asistent de farmacie

Nu are nimeni testele pentru reatestare profesională Asistent de farmacie?

Buna Ziua!
As dori si eu sa imi trimite ti grilele de reatestare pentru asistenți medicali generalisti! Mulțumesc frumos
As dori si eu sa imi trimite ti grilele de reatestare pentru asistenți medicali generalisti! Mulțumesc frumos

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Doar facultatea va mai fi valabila, nu și postliceala?
- 0Caut informații/asistent radiolog
- 1Anunț angajare asistent medical generalist
- 0Reatestare AMG.
- 0Am posibilitatea sa particip la examen pe un post de asistent?
- 0Intrebare despre procesul de angajare/ respectiv aviz libera practica.
- 1Teste reatestare amg
- 1Asistenti medicali fara BAC
- 4Grile reatestare profesionala asistent medical genera;isst
- 0Angajam asistenți medicali pentru Italia