hepatita b

30-04-2010
maria-mimi
Nu este medic/terapeut
maria-mimi
Bună ziua,
in cazul hepatitei b inactve la ultimele 2 analize nu sa detectat (nu mia recomandat medicul nivi un tratament niciodată ) am o problema cu anemia. la setul de analize făcut toate sunt in parametri normali la ficat doar fierul este mic, poate si din cauza ciclului f abundent .sa dori să fac copii am 30 ani ce-mi recomandati? madicul in spania că acolo locuiesc mi-a prescris fe pe cale bucala.ce-mi recomandati dv ?multumesc
2 comentarii
0
02-05-2010, ora 17:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca doar fierul este scazut, asculta medicul si ia tratament.valoarea Fe trebuie sa ajunga in limite normale. Si un control ginecologic ar trebui sa faci.
0
01-06-2010, ora 17:38
mihai76
Nu este medic/terapeut
mihai76
Am sau nu am bepatita cronica B ?
ANTIGEN HBs=0, 23 ; ANTI-HBc=3, 51 ; ANTI-HCV=0, 05 ; ANTICORPI ANTI-HBe=0, 31 ; AST/TGO=40 ; ALT/TGP=96 ; colesterol=203.
In urma acestor rezultate un doctor i-mi pune diacnosticul de HEPATITA CRONICA B, si un alt doctor (boli infectioase) i-mi spune ca nu am NIMIC. Mentionez ca analizle au fost repetate la interval de doua luni si rezulatatele au fost aproape asemanatoare (tgp, tgo, un pic mai mari la primul set de analize ).
Sunt disperat pentru ca nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai repet, sunt sau nu bolnav.
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI CREDETIMA CA ASTEPT DISPERAT UN RASPUNS.
VA MULTUMESC INCA ODATA !!!!
Adaugă un comentariu / răspuns