Hepatita B

11-01-2013
Ghib123
Nu este medic/terapeut
Ghib123
Buna ziua!
am 24 de ani si de la varsta de 7 ani in urma unei operatii de hernie am fost diagnosticata cu hepatita b. de la 7 ani nu mi s-a intamplat nimic, nici un tratament, numai analize peste analize. Anul trecut am avut dosar pentru interferon, dar mi-a fost respins din cauza trombocitilor scazuti 77 000. Au urmat o serie de analize din luna in luna pentru entecavir, dar in luna decembrie mi-a zis Doamna Doctor ca nu crede ca o sa-l primesc numai in cazul in care se demonstreaza ca am ciroza, apropo un an si ceva ba aveam ciroza ba nu aveam! Pana la urma nu am, am facut fibromax si mi-a iesit 0.Am fost zilele astea la spital pentru o noua serie de analize, dar nu am facut nimic, am fost trimisa la laborator pentru a-mi face transaminazele din luna in luna pana o sa le am de 2 ori in limite normale si dupa sa revin la spital cu rezultatele alfel nu se discuta de nici un tratament!
TGP mi-a iesit 38 iar TGO 27! Va rog sa-mi spuneti care sunt limitele normale stiu ca TGP e un pic marit dar nu f mult! Nu mai inteleg nimic :(( Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns