Hepatita b inactiva
Buna ziua,
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost internat si urma unor investigatii legate de problema pentru care am fost internat, am aflat ca am avut hepatita b. Mi s-a spus ca virusul este inactiv, dar din cate am inteles se poate reactiva (daca as urma un tratament pentru problema cu care m-am internat).
Acum astept sa merg la boli infectioase pentru alte investigatii si sa imi spuna daca pot sa urmez tratamentul sau nu.
Pe fisa de externare sunt scrise urmatoarele lucruri: Anti-HBs, Anti-HBc, Anti-HBe pozitiv si HBV-PCR negativ. Imi poate spune cineva ce inseamna aceste lucruri? Am virusul sau nu-l am? Se poate transmite? Pana ajung la boli infectioase mai dureaza si as vrea sa stiu macar despre ce este vorba.
Multumesc
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost internat si urma unor investigatii legate de problema pentru care am fost internat, am aflat ca am avut hepatita b. Mi s-a spus ca virusul este inactiv, dar din cate am inteles se poate reactiva (daca as urma un tratament pentru problema cu care m-am internat).
Acum astept sa merg la boli infectioase pentru alte investigatii si sa imi spuna daca pot sa urmez tratamentul sau nu.
Pe fisa de externare sunt scrise urmatoarele lucruri: Anti-HBs, Anti-HBc, Anti-HBe pozitiv si HBV-PCR negativ. Imi poate spune cineva ce inseamna aceste lucruri? Am virusul sau nu-l am? Se poate transmite? Pana ajung la boli infectioase mai dureaza si as vrea sa stiu macar despre ce este vorba.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152sarcina+ purtator hepatita B
- 2Este posibil ca eu sa fiu purtatoare si el nu?
- 4hepatita b
- 3tratamentul ptr Helicobacter Pylori poate -trezi- virusul hepatitei B ?
- 3am incurcat periuta de dinti cu cea a sotului care are hepatita b
- 3oare am luat si eu virusul hepatitei b?
- 3imunizare anti hepatita a si b
- 3hepatita B cu Ag Hbs negativ-
- 7Am ficatul marit, iar in trecut am avut hepatita B
- 6vaccinul pentru hepatita B il gasesc la farmacie
- 0hepatita b
- 5carcinom mamar la pacienta cu hepatita cronica de tip B
- 2Cum aflu daca si sotul meu are hepatita B?
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 0Hepatita B
- 0Hepatita B?
- 0Info Hepatita B
- 1Interpretare rezultate analize hepatita b
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
- 1Transmitere hepatita b?
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: