Hernie discala cervicala

Buna ziua! Sunt diagnosticata (la RMN)cu hernie discala mediana si paramediana stg C6-C7. Simptomele sunt:dureri, amorteli, contractii (sensibilitate) musculare pe mana dreapta. La cel mai mic efort, mana oboseste. Este vizibil ca am probleme la mana dupa felul in care o tin. Ma confrunt cu aceste simptome de aproximativ 2 ani, dar problemele cu mana dreapta progreseaza. Acum 3 luni am facut o radiografie unde a iesit scolioza, iar la RMN am scris diagnosticul. In prezent iau clorzoxazona dar fara efect.
Este de operat hernia sau se poate corecta prin kinetoterapie? Precizez ca ma deranjeaza enorm mana.
Multumesc anticipat.
Este de operat hernia sau se poate corecta prin kinetoterapie? Precizez ca ma deranjeaza enorm mana.
Multumesc anticipat.
1 comentarii

Este de operat din pacate, cu cit intirziati se agraveaza , se poate face si laparoscopic am inteles de la un prieten.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am fost diagnosticata cu osteoporoza
- 0hernia cervicala
- 1Hernie de disc cervicala
- 0Hernie de disc cervicala
- 0hernie cervicala
- 1Patru hernii de disc cervicale.
- 0Hernie de disc cervicala
- 1probleme pe coloana
- 5Modificari degenerative disco-somatice
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Dureri musculare la nivelul gatului cu extindere spre cap si umeri
- 0hernie cervicala- nevralgie branhio cervicala
- 1Hernie de disc cervicala si stenoza de canal vertebral lombar.
- 1Hernie cervicala
- 0Cat costa operatie hernie cervicala(cage, zero p)fara asigurare, la care doctor, cum sunteti?
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 5Recomandări medic pentru dubla hernie cervicala
Mai multe informații despre: Hernia de disc cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: