Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
Buna ziua. Am fost diagnosticata de curand cu trei hernii de disc lombare si doua cervicale. As vrea sa stiu unde as putea fii operata. Medicul meu a spus ca in Romania nu stie vreun medic care sa opereze trei hernii lombare.
1 comentarii
Buna ziua.
Exista posibilitatea de a scapa de hernie de disc si fara operatie – vedeti si articolul meu postat in 16.08.2018 referitor la “Hernie de disc”. Incercati si dvs. Cum am scapat de o hernie de disc, gandesc eu, se poate scapa si de trei hernii de disc (poate chiar si de 5). Vorbiti cu dl. Doctor si intrebati-l daca poate face asa ceva.
Sanatate.
Exista posibilitatea de a scapa de hernie de disc si fara operatie – vedeti si articolul meu postat in 16.08.2018 referitor la “Hernie de disc”. Incercati si dvs. Cum am scapat de o hernie de disc, gandesc eu, se poate scapa si de trei hernii de disc (poate chiar si de 5). Vorbiti cu dl. Doctor si intrebati-l daca poate face asa ceva.
Sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Costurile operatiei de hernie de disc?
- 4hernie de disc
- 20osteocondrita disecanta si hernie de disc C3
- 0posibila hernie de disc
- 4ar putea sa fie vorba despre o spondiloza cervicala?
- 0sarcina dupa o operatie de hernie de disc
- 5hernie de disc cervicala
- 0hernie cervicala- nevralgie branhio cervicala
- 0A scapat cineva fara operatie, de hernie de disc?
- 1Operație hernie de disc L4-L5
- 1Hernie de disc mediana
- 1Cat timp e normal sa ai dureri asa mari?
- 2Hernie disc nivel 4, 5
- 1Hemangioame sacrate
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 0Hernie de disc lombara
- 1Hernie de disc
- 1Durere de spate de la deborduri discale lombare
- 3Singura soluție pentru hernie de disc este operația?
Mai multe informații despre: Hernia de disc Hernia de disc cervicala Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: