hidronefroza dreapta gr 2

09-06-2008
nina_cosmina2000
Nu este medic/terapeut
nina_cosmina2000
ma numesc Olar Cosmina si am un baietel care s a nascut cu hidronefroza dreapta.acum are 5 ani si 8 luni si nici acum nu s a rezolvat aceasta problema desi ca am mers la control cu el din 6 in 6 luni.acum la ultimul control i s a facut urografia si medicul care se ocupa de cazul copilului meu a zis ca hidronefroza sa agravat si peste 6 luni maxim un an trebuie sa intervina chirurgical.Problema este ca acest copil a facut infectii repetate si mi e foarte frica sa stau cu el atata timp fara sa fac nimic.Se poate antampla orice an timpul acesta.copilasul meu la varsta de 5 ani si 8 luni are doar 14 kg si nici nu se dezvolta cum trebuie.Va rog din tot sufletul dati mi o solutie ce pot sa fac an acest caz.Sunt o mama disperata care de umblu cu acest copil de cand avea 3 luni si jumatate si nici acum nu gasesc o rezolvare.Astept orice sugestie si raspuns si va rog din suflet sa ma ajutati.-.Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
ivan loredana
Nu este medic/terapeut
ivan loredana
clinica a-2-a pediatrie.nefrologie.dl.dr.bizo aurel.un om cum nu intalnesti de doua ori in viata!!!!Domnul sa fie cu voi!
0
28-09-2009, ora 10:37
nina_cosmina2000
Nu este medic/terapeut
nina_cosmina2000
buna ziua sunt mama baietelului cu hidronefroza de mai sus, acum 9 luni am reusit sa operez copilasul de hidronefroza dar se pare ca operatia nu i a reusit deoarece la controlul medical de acum 2 luni mi s a spus ca este din nou Hidronefroza dar acum este de gradul 2 /3.va rog mult dati mi un sfat ce pot face an astfel de situatie.Am umblat cu acest copil peste tot am fost chiar la d l doctor Bizzo dar din nefericire el este nefrolog nu chirurg.
0
28-09-2009, ora 15:18
ivan loredana
Nu este medic/terapeut
ivan loredana
incercati la prof. Coman la urologie.el este chirurg.ma mir ca dl. dr. Bizzo nu v-a trimis la dumnealui.incercati si poate ca va fi bine.offfffff as vrea sa va pot lua durerea cu mana.sa fiti puternici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: