hipersideremie
Cu prilejul unor analize de rutina am solicitat si sideremia, stiind ca am antecedente de anemie, iar eu in ultima perioada nu ma simteam prea bine. Cu mici exceptii totul a iesit foarte bine, in afara de sideremie care avea o valoare uriasa de 272 (valorile normale maxim 165). Deci am o usoara anemie si usoara hipocalcemie. In mod clar repet analiza sa nu se fi strecurat vreo greseala, dupa care investighez mai departe, dar in prima faza poate sa-mi spuna cineva daca o asemenea valoare este semn rau?
Manifestarile care ma suparau in ultima vreme erau migrenele frecvente, oboseala si somnolenta, infiltratii faciale/periorbitale, dureri si inflamatii ale articulatiilor mainii/gleznei.
Niciodata nu mi-a iesit pana in prezent sideremia crescuta, ultima data acum cca 2 ani.
Mai mentionez ca nu prefer alimente bogate in Fe, dupa cum nici pe cele cu continut crescut de vit B12
Manifestarile care ma suparau in ultima vreme erau migrenele frecvente, oboseala si somnolenta, infiltratii faciale/periorbitale, dureri si inflamatii ale articulatiilor mainii/gleznei.
Niciodata nu mi-a iesit pana in prezent sideremia crescuta, ultima data acum cca 2 ani.
Mai mentionez ca nu prefer alimente bogate in Fe, dupa cum nici pe cele cu continut crescut de vit B12
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: