hipotensiune
fara nici un motiv imi scade tensiunea, intre 9si 10, am facut o electrocardiograma si nu mia gasit nimic, de la ce poate sa fie, ce sa fac in momentul ala, ma ia cu tremuraturi si simt ca nu ma pot tine pe piciare.va multumesc
2 comentarii
Buna ziua. Am 24 de ani si de vreo 2 ani, cand imi mai ia medicul tensiunea o am 10 cu 6. Mi-am luat-o si acum 2 zile tot asa 10 cu 6 o am. In urma cu vreo 3 ani ani o aveam si 11 cu 6 sau 12 cu putin. Dar de ceva timp numai 10 cu 6 o am. E normal? Eu mi-am facut un control la inima amanuntit acum 2 ani, mi-am facut eco cord, electrocardiograma si nu am nimic.
Dar vreau sa stiu daca valoarea tensiunii de 10 cu 6 e normala sau nu. Eu am si hipotiroidie autoimuna si fac tratament cu euthyrox de 100 mg de 4 ani.
As vrea sa stiu daca pot calatori cu avionul avand tensiunea la valoarea asta, exista riscuri? In august va trebui sa plec cu avionul, e prima data si nu stiu daca pot aparea probleme sau nu pentru sanatatea mea.
Multumesc
Dar vreau sa stiu daca valoarea tensiunii de 10 cu 6 e normala sau nu. Eu am si hipotiroidie autoimuna si fac tratament cu euthyrox de 100 mg de 4 ani.
As vrea sa stiu daca pot calatori cu avionul avand tensiunea la valoarea asta, exista riscuri? In august va trebui sa plec cu avionul, e prima data si nu stiu daca pot aparea probleme sau nu pentru sanatatea mea.
Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: