HisteroSalpingoGrafia (HSG)

28-08-2012
dana 84
Nu este medic/terapeut
dana 84
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare, mi-am facut toate analizele pentru a ramane insarcinata si eu si sotul si toate au iesit ok.
Domnul doctor la care merg mi-a spus ca ar mai trebui sa fac si HSG ca sa vada daca am trompele infundate, aceasta analiza am vazut ca este cam dureroasa si implica si niste riscuri, eu incerc de 3 ani sa raman insarcinata.
Daca puteti sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac daca ar fii o solutie asta?
Va multumesc.
3 comentarii
0
29-08-2012, ora 00:49
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E bine sa stii daca trompele sunt infundate sau nu, iar daca doare un pic la investigatie, e semn bun, inseamna ca sunt desfundate, , , ,
Sotul si-a facut analize ale spermei?
0
29-08-2012, ora 11:16
dana 84
Nu este medic/terapeut
dana 84
Buna ziua
Da si sotul si-a facut spermograma si a iesit foarte bine.
Dar alta solutie nu ar fii?
0
29-08-2012, ora 18:27
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pentru investigarea trompelor uterine, asta e metoda cea mai concreta. La eco, fie ea si transvaginala, nu se vede daca sunt infundate.
Urmareste si daca ai ovulatie, gasesti la farmacie teste de ovulatie si fa-ti test in a 14 zi (desi ovulatia poate diferi un pic de la o luna la alta sau de la o femeie la alta).

PAP si analiza secretiei ce arata?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul