HisteroSalpingoGrafia (HSG)
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare, mi-am facut toate analizele pentru a ramane insarcinata si eu si sotul si toate au iesit ok.
Domnul doctor la care merg mi-a spus ca ar mai trebui sa fac si HSG ca sa vada daca am trompele infundate, aceasta analiza am vazut ca este cam dureroasa si implica si niste riscuri, eu incerc de 3 ani sa raman insarcinata.
Daca puteti sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac daca ar fii o solutie asta?
Va multumesc.
As avea si eu o intrebare, mi-am facut toate analizele pentru a ramane insarcinata si eu si sotul si toate au iesit ok.
Domnul doctor la care merg mi-a spus ca ar mai trebui sa fac si HSG ca sa vada daca am trompele infundate, aceasta analiza am vazut ca este cam dureroasa si implica si niste riscuri, eu incerc de 3 ani sa raman insarcinata.
Daca puteti sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac daca ar fii o solutie asta?
Va multumesc.
3 comentarii
E bine sa stii daca trompele sunt infundate sau nu, iar daca doare un pic la investigatie, e semn bun, inseamna ca sunt desfundate, , , ,
Sotul si-a facut analize ale spermei?
Sotul si-a facut analize ale spermei?
Buna ziua
Da si sotul si-a facut spermograma si a iesit foarte bine.
Dar alta solutie nu ar fii?
Da si sotul si-a facut spermograma si a iesit foarte bine.
Dar alta solutie nu ar fii?
Pentru investigarea trompelor uterine, asta e metoda cea mai concreta. La eco, fie ea si transvaginala, nu se vede daca sunt infundate.
Urmareste si daca ai ovulatie, gasesti la farmacie teste de ovulatie si fa-ti test in a 14 zi (desi ovulatia poate diferi un pic de la o luna la alta sau de la o femeie la alta).
PAP si analiza secretiei ce arata?
Urmareste si daca ai ovulatie, gasesti la farmacie teste de ovulatie si fa-ti test in a 14 zi (desi ovulatia poate diferi un pic de la o luna la alta sau de la o femeie la alta).
PAP si analiza secretiei ce arata?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare