Hiv Sida

19-09-2015
dragosstefan42
Nu este medic/terapeut
dragosstefan42
Buna ziua,
Daca aveti 5 minute la dispozitie, va rog, cititi ceea ce voi posta.
Am 22 de ani si o teama groaznica ce ma framanta.
Nu stiu, cand, de ce sau cum a inceput totul, dar sunt fixat pe ideea ca este posibil sa fi intrat in conctat cu acest virus HIV.
Am o viata sexuala activa, dar nimic schimbat pot spune.
Dupa o perioada de 6 luni de la ultimul contact sexual cu o partenera noua, am sesizat urmatoarele.
Am avut o raceala destul de persistenta si o diaree pe cateva zile ( nu cred ca diaree, ieseam la toaleta o data pe zi si nu era lichid, relativ moale). Apoi, m-am trezit ca am un ganglion umflat exact sub mandibula, nici in exterior, nici in terior, doar putin imflamat, nedureros, imobil. Pe langa asta, o durere in piept cu radiere in spate care imi afecta si bratul stang, dar tin sa specific ca o sesizam daca stateam intr-o anumita pozitie sau cand eram nervos ori stresat. M-am dus eu fuga la control medical si i-am spus doamnei doctore ce am si mi-a spus ca s-ar putea sa am o duodenita sau gastrita si mi-a dat trimitere. Tin sa specific ca sunt foarte panicat si am inceput sa ma pipai pe toti ganglionii pozibili, normal ca nu stiu daca sunt mariti ori nu, nu ma pricep, dar panica ma doboara.Toata astea le-am facut la noul loc de munca, foarte stresat si nervos, in general ma simt bine, nu sunt obosit, sau orice alte probleme, nu tu raceli dese, nu nimic.Am fost sa imi fac testul de HIV/VDRL si VDRL-ul a iesit negativ, in momentul de fata inca este in curs de procesare HIV-ul. Imi este extrem de frica de rezultat si nu ma pot calma, tin sa specific ca exact pe partea stanga langa marul lui Adam, m-am trezit ca simt o umflatura, din nou, mobila, nedureroasa. Nu am noduri in gat, gat uscat ori alte lucruri de genul. Am in schimb probleme cu dantura, sensibilitate ridicata la cald sau rece. Stiu ca trebuie sa ma calmez si sa astept rezultatele de la analize, dar daca se poate, fara sa judecati, imi puteti spune la ce sa ma astept ori daca sunt simptome specifice pentru asa ceva? M-am documentat extrem de mult si nu stiu ce sa mai cred. Tin sa specific ca ganglionul si toate cele probleme, sunt doar pe partea stanga.
8 comentarii
0
19-09-2015, ora 18:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rezolvati problemele cu dantura si ganglionul va reveni la marimea initiala.
0
01-11-2015, ora 17:15
bannkb
Nu este medic/terapeut
bannkb
Buna ziua! Cumnatul meu a fost diagnosticat cu HIV acum un an, in acest an el a intretinut relatii sexuale neprotejate cu doua femei si ele si- au facut testul pentru HIV din trei in trei luni dar a iesit negativ acest test. El munceste ca sofer de tir si are o viata haotica nopti nedormite, cate doua pachete de tigari pe zi si in weeknd mult alcool, poate sa fie si aceasta o cauza si sa influenteze acest test HIV avand in vedere ca partenerele cu care a avut contact nu au? Saptamana aceasta a fost la doctor si i sa spus ca starea lui s- a inrautatit( refuza sa isi ia medicamentele) si ca poate sa duca la deces.
0
03-11-2015, ora 13:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Toate aceste lucruri pe care él le face ii scad sistemul imunitar care nu se mai poate apara in fata infectiilor. Acele femei au fost apárate de Dumnezeu ca nu au luat virusul. Ceea ce nu inseamna ca el nu exista.
0
03-11-2015, ora 13:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vedeti pe YouTube Sexul si capcanele sale. Este despre evolutia acestui virus.
0
30-01-2016, ora 23:19
Lucica25
Nu este medic/terapeut
Lucica25
Bună ziua. Am şi eu o problema şi as dori ajutor dacă se poate. Soţul meu s-a intepat aseara din greşeală intr-o seringa de drogaţi, mai veche din cate mi-a spus el, în italia. I-a oferit cineva acolo un medicament care ar fi specific pt asfel de infectaţi, care s-ar lua doar 2 pastile la 12 ore doar ca nu ştiu momentan ce substanţă conţine sau ce anume a luat. As dori sa ştiu care sunt analizele medicale pe care ar trebui făcut pt a elimina suspiciunea de contaminare cu boli transmisibile şi după cât timp de la infectare ar ieşi rezultate relevante? În acest timp contactul sexuale este interzis? Mulţumesc anticipat.
0
30-01-2016, ora 23:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa faca testul hiv la 3 si la 6 luni, testele pt virusul hepatic b si c cand ii zice medicul de familie si timp de minim 6 luni pina cand ies rezultatele la hiv, folositi prezervativ.
0
01-06-2016, ora 20:20
AlinaMom1
Nu este medic/terapeut
AlinaMom1
Buna ziua !Am o problema grava si sunt f panicata...Prietena mea cea mai buna mi a recunoscut ca are virusul Hiv de la 16 ani !suntem prietene de 4 ani timp in care am locuit si impreuna!Nestiind ca are aceasta boala am baut dupa ea...mancat...stiu ca asa nu se ia !eu imi fac unghiile la salon ea si le face acasa...o singura daca am folosit forfecuta ei de curand..inainte ca ea sa imi zica ca are acest virus!nu m am taiat nu a ajuns la sange cred!de curand ea a dezvoltat o ciuperca de piele..am facut si eu (nu asa grav ca ea)tin sa precise ca sunt plecata din tara si nu pot ajunge la victor babes!dar ptr linistea mea vreau un raspuns referitor la aceea ciuperca!credeti ca am luat virusul de ea!va multumesc
0
21-06-2017, ora 21:36
Alexutzu91
Nu este medic/terapeut
Alexutzu91
Buna seara am o rugăminte vreau sa stiu daca este adevărat ca testul hiv facut prin sânge trebuie sa iasă in 20 de minute??la spital mia spus 2 zile sa astept e bine??va rog sa răspundeți
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.