hiv1 2
Am facut testul hiv1/2 si mi-a iesit la rezultat absent.Exista sansa sa fiu infectata daca la intervalele de referinta nu scrie nimic si este absent?Va multumesc, astept raspuns.
4 comentarii
Testul HIV este un test indirect, care indică prezenţa în organism a anticorpilor împotriva HIV, nu a virusului propriu zis. Daca organismul Dvs nu a intrat in contact cu acest virus atunci nu a produs anticorpi, iar analiza de laborator nu detecteaza niciun anticorp impotriva virusului HIV si atunci rezultatul testului este negativ.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.
D-na doctor, sa inteleg ca daca la testul hiv1/2 este scris absent si eu l-am repetat de mai multe ori si a iesit absent nu am sida?
Daca testele au fost negative (virusul absent) atunci nu sunteti infectata si nu veti face SIDA ( boala determinata de infectia cu virusul HIV)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2hiv testare
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 2hiv prin sex oral
- 7am toate simptomele hiv, cred ca sunt contaminata
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 4Analize hiv, hepatita
- 0ajutati ma va rog suntem cu un soc
- 3posibil hiv?
- 3Posibila infectie hiv ?
- 16infectie cu hiv???
- 4Virus HIV sau o simpla raceala?
- 1940Intrebare tratament HIV - test HIV
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 0Posibila infecție hiv
- 0Profilaxie hiv
- 2Sunt speriata HIV???
- 3Analize cd4 si copii