hiv1 2

Am facut testul hiv1/2 si mi-a iesit la rezultat absent.Exista sansa sa fiu infectata daca la intervalele de referinta nu scrie nimic si este absent?Va multumesc, astept raspuns.
4 comentarii

Testul HIV este un test indirect, care indică prezenţa în organism a anticorpilor împotriva HIV, nu a virusului propriu zis. Daca organismul Dvs nu a intrat in contact cu acest virus atunci nu a produs anticorpi, iar analiza de laborator nu detecteaza niciun anticorp impotriva virusului HIV si atunci rezultatul testului este negativ.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.
Din momentul infectării, organismul are nevoie de 3 până la 6 luni pentru a produce anticorpi care vor putea fi identificaţi cu ajutorul testului HIV.

D-na doctor, sa inteleg ca daca la testul hiv1/2 este scris absent si eu l-am repetat de mai multe ori si a iesit absent nu am sida?

Daca testele au fost negative (virusul absent) atunci nu sunteti infectata si nu veti face SIDA ( boala determinata de infectia cu virusul HIV)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hiv testare
- 36test hiv1-2
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 2hiv prin sex oral
- 4infectie hiv?
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 4infectie cu hiv vreau un raspuns
- 3Credeti ca pot avea virusul HIV daca...
- 4Virus HIV sau o simpla raceala?
- 11Hiv prin sex oral?
- 0Infectare cu hiv
- 3HIV/Sida
- 1Risc infectie HIV, exista tratament de preventie infectie hiv in Romania?
- 1Recomandare medic, centre care trateaza HIV
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 4HIV sau paranoia? help!
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 3Sunt speriata- HIV
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: